ЧОРНОМОРСЬКА ПОЛІЦІЯ ПРИПИНИЛА ДІЯЛЬНІСТЬ «ПАРОМНОЇ МАФІЇ». ЧИ НАДОВГО?

Кількість переглядів 1104

18 липня 2020 року поліціанти Чорноморського відділення поліції здійснили виїзд на місце незаконної торгівлі морепродуктами біля паромної переправи по автошляху М-27 «Одеса – Чорноморськ». В результаті перевірки складені адміністративні протоколи на особу, яка знаходилась на місці торгівлі.

Капітан поліції Анатолій Толкач повідомив, що Чорноморське відділення не має жодного відношення до місць незаконної торгівлі та готове безжальне припинати подібну діяльність. Низька продуктивність роботи дільничних інспектор на цей час обумовлена дуже великим навантаженням на одного працівника. На сьогодні день один дільничний обслуговує ділянку з чисельністю населення 10-15 тисяч громадян. Але керівництво постійно працює над поліпшенням якості роботи особистого складу та готове до співпраці з громадськістю з метою припинення правопорушень.

Особа, яку притягнули до адміністративної відповідальності на ім’я Олександр також повідомив, що не має ніяких відносин з Чорноморським відділенням поліції взагалі та з поліціантом Анатолієм Толкачем зокрема.

19 липня ми перебували зі своїми справами у м. Одеса та при поверненні до дому зробили зупинку на АЗС «SOCAR» (біля паромної переправи). І яке ж було наше здивування, коли ми побачили старих знайомих на автомобілі RENAULT KANGOO д/з ВН8993ЕР з мідіями у багажнику. Побачивши нас вони швидко поїхали з місця торгівлі. А це означає, що вони не припинили своїх намірів і далі торгувати забороненими морепродуктами в заборонених місцях.

По нашій інформації, територія АЗС «SOCAR» не належить до зони обслуговування Чорноморського відділення поліції, а перебуває під обслуговуванням Овідіопольського ВП ГУНП України в Одеській області.

Будемо далі спостерігати за ситуацією…

Ще матеріали на тему:

  1. «ПАРОМНАЯ МАФИЯ» УБИРАЕТ КОНКУРЕНТОВ
  2. МИ ВІДВІДАЛИ «ПАРОМНУ МАФІЮ», ЯКА ТОРГУЄ МІДІЯМИ
  3. ХТО «ЗАБЕЗПЕЧУЄ КВИТКАМИ» «ПАРОМНУ МАФІЮ»?

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
2

3 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬКА ПОЛІЦІЯ ПРИПИНИЛА ДІЯЛЬНІСТЬ «ПАРОМНОЇ МАФІЇ». ЧИ НАДОВГО?

  1. Mytilus galloprovincialis (Черномо́рская ми́дия) — двустворчатый моллюск, в просторечие «морской мусорщик». Люди, это название вам ничего не напоминает? И Mytilus и provincialis и мусорщик.

  2. У нас что проблем серьёзных мало? Что вы эту тему мусолите?! Достали уже!

    1. Я больше скажу в том районе за мостом так называемом сухом лимане. Бригада на лодках сети расставляет на криветку

Comments are closed.