“ДОРОЖЧІ НІЖ В ЗАТОЦІ!” ПРОТЕ ЖОДНИХ ПОДАТКІВ ДО БЮДЖЕТУ

Кількість переглядів 952

Після нашого репортажу від 12 липня 2020 року про роботу двох літніх ринків по вул. Євгена Колісниченка в смт Овідіополь ми зробили запити з метою з’ясувати на підставі яких документів здійснюється торгівля на цих місцях.

Відповідно до отриманих відповідей, ринок на початку вул. Євгена Колісниченка немає ніякого відношення до ГО «Селяни», а має паспорт прив’язки на ФОП Бакалова Ю.Д., а ринок на виїзді з Овідіополю взагалі стихійний.

Але з паспортом прив’язки на тимчасові споруди на початку вулиці теж не все гаразд. Отриманий він лише на підставі Рішення сесії Овідіопольської селищної ради №1085-VII від 20.12.2013 року, яким ФОП Бакалову Ю.Д. надана в оренду земельна ділянка площею 200 м2 та розміром орендної плати у сумі 207,43 грн на місяць, або 2’489,46 грн на рік. По цьому рішенню з 2013 року не було сплачено жодної копійки до бюджету селища. Крім того, регуляторний акт на підставі якого селищна рада приймала таки рішення скасований Постановою від 03.06.2014 року Одеського окружного адміністративного суду по справі №815/3091/14.

На яких підставах відділ ЖКГ, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетика та захисту довкілля 29.05.2020 року видав Паспорт прив’язки №19/01-16 ФОП Бакалову Ю.Д. поки не відомо. Для врегулювання цього питання ми надали запит до Овідіопольської РДА та Овідіопольського ВП ГУНП України в Одеській області.

Слід зауважити, що ФОП Бакалов Ю.Д. 30.03.2020 року подав декларацію де вказав про відсутність у нього доходів за весь 2019 рік. Єдиний дохід, який отримала родина депутата – це 18 тис. грн доходу його дружини від оренди майна. Якщо врахувати, що перебуваючи на єдиного податку ФОП Бакалов Ю.Д. сплатив ЄСВ (пенсійний фонд та інші страхові виплати) за себе у сумі приблизно 12 тис. грн за рік, дуже хочеться запитати: як його родина харчувалась та утримувала своє майно (автомобіль вантажний VOLVO, напівпричіп Schwarzmuller, автомобіль легковий Mercedes-Benz E270) на 6 тис. грн, які залишись після сплати ЄСВ?

Саме із-за тиках псевдо підприємців, наш бюджет недоотримає важливі надходження і селище не може реалізувати важливі завдання, які стоять перед місцевою владою.

Головне, що ціни на його ринку “ДОРОЖЧІ НІЖ В ЗАТОЦІ!”

Чекаємо реакції від Овідіопольського відділу поліції на цей безлад. А то, як то незручно виходить: мільйон триста з бюджету на новий автозак витрачено для потреб поліції на виконання своїх службових обов’язків, а припиняти незаконну торгівлю, яка цей бюджет аж ніяк не наповнює, поліція не поспішає.

Та й селищна рада особливої спритністю не відрізняється навіть в умовах недовиконання бюджету майже на 20%. Виходить нам гроші в бюджеті не потрібні? Виходить у нас всі соціальні зобов’язання вже виконанні?

Ще матеріали на темі:

“ДОРОЖЧІ НІЖ В ЗАТОЦІ!” – ПРО РИНКИ ОВІДІОПОЛЮ НА ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКА

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

33 thoughts on ““ДОРОЖЧІ НІЖ В ЗАТОЦІ!” ПРОТЕ ЖОДНИХ ПОДАТКІВ ДО БЮДЖЕТУ

  1. Вот Ромка Варшанидзе разозлился что ему не дали арбуз бесплатно на рынке, продолжает мутить

  2. Люди, да дайте уже этому информационному беспокойству арбуз. Может и угомонится.

  3. А совсем не смешно,Бокалов беспредельщик,оказывается дерет деньги с людей и ни копейки в бюджет.А теперь Юрочка крышун, как ты нам поможешь.Ты когда бабло берешь говоришь,что все хорошо будет.А теперь,что нам делать.

    1. Это банальная халатность исполкома поселкового совета, если не сказать больше. Похоже на сговор группы лиц, в результате которого, в бюджет поселка не поступали денежные средства. Это уже тема для правоохранителей. Но почему-то неуемный в некоторых вопросах частный предприниматель от журналистики этот вопрос не поднимает? Может он преследует какие-то иные цели, о которых лукаво умалчивает в своих косноязычных “репортажах” на полях битв с мафиями различного разлива?

  4. Ситуация серйозная, Рома правильно делаешь.Пусть Бокалов платит деньги,собрал с нас за эти годы не хило.

  5. Заставить Бакалова заплатить за всё время и передать рынок на баланс села! Рома, дерзай, наконец-то хорошее дело ведеш!

  6. Дослужився Юра ! А як добре все починалось з Ромою !!! Така була любов ! Як у Роми з Костьою , Булавою , Бабушкою ( Чегодарь ) … Рома дружить сам з собою і з грошима ! Все остальне для нього це лірика . Він тупо заробляє гроші ! На Грабові , на Чегодарь , на Хасані – тепер на Бурлакі ( тво голови в Таїровому ) . А ти Юра ждуже мєлкий і примітівний для нього . Він тебе використав , як прєзєрватів , і правільно зробив ! Плач Юра ! Правда , Овідіополь твоїм сльозам не повіре !

  7. Говорять , шо Юра купив новий Айфон для роботи за гроші , які йому дали продавці вина на ринку . Тепер Юра бігає і знімає на телефон Лілю і всіх тих , хто йому не подобається ! Хоче одбити гроші , які потратив на айфон ! Тепер кажуть шо бігає з айфоном і шукає собі партію яка візьме його в список депутатів на вибори до Овідіопольської селишної ради . Жарко , Юра сильно потіє і нєрвнічає що йому розказують анекдот про невловимого Джо ! Невловимий – це значить шо ніхто його не ловить, бо нікому не нужний ! Добігався Юра ! А буде чи не буде він депутатом , як казав Гена , а дебілом і мудаком вже став для всього селища ! Ще й Рома Воршанідзе свому бившому помощніку- шестьоркі Бакалову тепер за допомогою Лілі і влади ” підсрачники ” дає . Ось така наука для такіх , як Юра , які люблять копати яму другім , хочуть вислужитись , аж з трусів вискакують , а потім обісрані ходять по Овідіополю . Бумеранг , Юра , якшо ти вчився в школі таки Є ! І б’є по голові він дуже сильно ! Харашо Юра-депутат , шо в твоїй голові мозгів мало , сотрясєнія не буде !

    1. Это кто про мозги сказал?? Человек который пишет слово “хАрАшо” прямо улыбают эти коментаторыыыы!

  8. Идет зачистка кандидатов на “депутатские кормушки”. Любые законные методы приветствуются!

  9. Любое начинание лжесвидетеля закончится плохо.
    Грузину из Одессы следовало бы в своём репортаже рассказать о том, что для выдачи паспорта привязки временного сооружения не нужны никакие договора аренды. Исчерпывающий перечень документов указан в соответствующем Порядке, утверждённом приказом Минрегионстроя Украины от 21.01.2011 №244 (зарег. в Мин’юсте Украины 22.11.2011 под №1330/20068), а именно в п.2.3:
    – само заявление заказчика;
    – графические материалы;
    – реквизиты заказчика.
    Пункт 2.13 Порядка №244 запрещает требовать от заказчика иные не предусмотренные законом и этим Порядком документы и согласования.
    ***************
    Давай, лжесвидетель, копай дальше. Будет о чём внукам рассказать.

    1. Грузин из Одессы даже разницы не видел в Едином налоге и ЕСВ, а паспорт привязки это вообще тёмный лес для него.

      1. Мдаааа ! житель !
        Але грузин ”із Одеси” заплатив і єдиний податок і ЄСВ …
        А ти, житель, який добре розбирається у різниці між єдиним податком і ЄСВ схоже, що не заплатив жодної гривні !!!!!
        А може ти з тих, хто вважає , що платить податки, тоді коли щось купує у Сільпо чи АТБ ??? або коли заправляєш свій Мерс на заправці ???
        тоді, мої вітання …….

  10. Да Юра тут без вазелина ни как. Может Ляшку позвонишь.

  11. Хороший у нас мер,Юра ее снимал-она ничего не знает,Варшанидзе снимает-тоже ничего не знает…стандартные ответы всем-это вопросы не ко мне…а зачем она тогда мер?????чтобы только грабить и ни за что не отвечать??????

  12. Юрка ждемо,защити нас.Из за тебе нам хана.Ты хоть з полициею поришав.Бо выходить,що все Леси занис.Верни гроши будемо сами ришать.

  13. Овидиополь, я тебя и дальше буду грабить и обчищать пока жители не поумнеют, а деньги в поселковый не дам. Жена моя Олеся последний раз аж в 2011 году работала юристом и то ее выгнали с работы через месяц

  14. Значит на рынке в центре, каждый месяц аренда ОДНОГО ПАВИЛЬОНА 1500-2500, а тут за весь рынок, и за ГОД ТАКИЕ ЦИФРЫ.
    Так они еще и торгуют не 3 месяца а с мая по октябрь.

  15. Прошу меня извинить, дорогие депутаты, Лиля Ивановна и Варшенидзе вы сначала узаконьте эти рынки и дайте на эти рынки документы людям для работы а потом спрашивайте СПД и ТД и ТП а сейчас Рома отье…. от людей которые вышли заработать на хлеб и к нему, Рома будь человеком не трогай народ каторый и так бедный трогай тех кто рулит нашим государством те кто Пиз…т у государства а также и у народа вот там свои видосы снимай….

    1. Ні !!! не згоден !!!
      Треба якраз ”нагнути” ту частину народу , яка навіть і не подумала про те, щоб зареєструвати СПД , а думають лише про те, щоб Бакалову тицьнути тих 100 баксів, і думають, що вони такі молодці !!!

  16. Математика простая,оформляйся ФОПоми получай все разрешения каждый на себя.Нафига вам прослойка Юра Бокалов.

  17. А как же шашлычный дворик,что напротив базара возле круга,там всё законно,Роман хоть один репортаж о недобросовестных лаврушниках будет в твоей коллекции?))

      1. Будет, будет. Платить должны все…

      2. Начни с себя – опубликуй свою декларацию и размер уплаченных налогов!

  18. Бакалов чёрт безграмотный. Не решшь вопрос тебе шиздец!!!!!!! Готовся!!!!!!!

  19. Это хорошо Роман,ждём продолжения разоблачений,а так же подобного рода ПОМОЙКИ в виде Стрельца,Дианы,Дольчевиты и т.д.,там так же как и в шашлычном дворике не знают о понятии налоги,а тут ещё и “неверного” директором спорткомплекса поставили

Comments are closed.