НАВІЩО ДЕПУТАТИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ХОЧУТЬ ЗНЕСТИ ДРУГИЙ КОРПУС 1-ОЇ ШКОЛИ?

Кількість переглядів 1400

Після останньої сесії Овідіопольської районної ради громадськість дуже стурбована рішенням депутатів знести другий корпус Овідіопольського НВК-гімназії. Мета такого вчинку – будівництво нового більш сучасного корпусу. На період будівництва школярі гімназії будуть відвідувати навчання у дві зміни. Але!!! Який час пройде з дня знесення корпусу до дня відкриття нового???

І ось тут криється головна інтрига. А якщо завтра розпочнеться фінансування будівництва та депутати отримують «карт-бланш» на знос старого корпусу (всі ми пам’ятаймо, що це і є головною умовою для знесення корпусу), корпус розпочнуть зносити, а потом щось трапиться і фінансування буде обмежено?

Нашої редакції достеменно відомо, що для фінансування цього будівництва розраховують не тільки на місцевий бюджет, а і на державний та обласний бюджет.

Змоделюймо ситуацію. Ну бувають надзвичайні ситуації в державі. Наприклад: наша держава перебуває в стані постійних бойових дій з Російською Федерацією, крім цього природа щороку «дарує» сюрпризи: повені, посуха та інше. Хто може дати гарантію, що завтра не буде більш важливого джерела першочергового фінансування, крім фінансування будівництво школи в Овідіополі? Ніхто.

Ось тому і треба розраховувати тільки на свої сили та не створювати ніякої гарячки. Навіщо щось зносити, якщо в Овідіополі є місце, де можна побудувати школу і нічого не зносити.

По вулиці Лесі Українки буд.111 знаходиться будинок другої школи, через дорогу від якої, на ділянці не менш 50 соток стоять руїни колишньої навчальної школи. Чому б не знести ці руїни та не побудувати тут шкільний корпус?

Ще пропозиція: напроти другої школи є взагалі вільна ділянка, площа якої, на нашу думку, достатня для будівництва ще одного корпусу.

Навіщо дітей піддавати випробуванням з двозмінним навчальним процесом, якщо ми можемо побудувати нову школу і нічого не зносити. А ось коли побудуємо, тоді і приймемо рішення: чи зносити другий корпус першої школи, чи просто його відремонтувати?

По інформації, яку редакція отримала зі свого джерела, питання знесення другого корпусу просуває депутат районної ради від Аграрної партії Чегодарь Наталія Анатоліївна та її депутатська група. На останньої сесії Наталія Анатоліївна навіть ставила вимогу: якщо не підтримують її пропозиції по знесенню другого корпусу, її депутати не будуть голосувати за затвердження меж населених пунктів Нова Долина, Барабой, Богатирівка, Доброолександрівка та Роксолани.

Політичні інтриги та шантаж «аксакалів» Овідіопольської політики треба приборкати. Нещодавно, коли Наталія Анатолівна намагалась знести Сухолиманську навчальну школу і тільки завдяки новій владі в Таїровської селищної раді вдалось зупинити цей процес та привести будинок школи в нормальний стан.

Сподіваюся і ми не дамо розгорнутися фантазіям районних депутатів від Аграрної партії та охолодимо їх запал. Перш ніж щось зносити, ви спочатку побудуйте.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
0

44 thoughts on “НАВІЩО ДЕПУТАТИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ХОЧУТЬ ЗНЕСТИ ДРУГИЙ КОРПУС 1-ОЇ ШКОЛИ?

  1. До другої школи необхідно організувати регулярний та зручний шкільний автобус для доставки учнів. Можливо туди і потягнеться більше учнів, а на сьогоднішній пішки йти до школи довго і не актуально

    1. Чегодар ти?
      Роман добре підібрав локацію для школи, якщо там збудувати нормальну ШКОЛУ з добрим спортзалом та всією інфраструктурою це буде дійсно новітня школа. Де не їздить куча автівок і створюются пробки вранці – коли привозять чад своїх до школи і туди возити будуть. А розламати а потім вкрасти грошей це може депутатський корпус овідіопольського району. Що ви хочите від Чегодар Н. та її банди??? Там половина депутатів як не сидівщі за крадіжки так мають сидіти. так і сама наталля крім як красти нічого більше вне вміє. тільки вішає собі лаври що щось побудувала, нібито свої кошти вклала. будувати та розвивати та ОБОВЯЗОК держпрацівника, якщо працівник цим не займаєтся то це не його робота і йому треба їхати до польщі на будівництво працювати. а ці хапуги звикли з радянськитх часів розповідати – ми побудували, якщо б не ЯЯЯЯ цього не було, грощі вибила ЯЯЯ. Це все обман та брехня. нічого ніхто не вибивава – це наші грощі.

  2. А есть документальное подтверждение того, что “На останньої сесії Наталія Анатоліївна навіть ставила вимогу: якщо не підтримують її пропозиції по знесенню другого корпусу, її депутати не будуть голосувати за затвердження меж населених пунктів Нова Долина, Барабой, Богатирівка, Доброолександрівка та Роксолани”? Если таких подтверждений нет, то Ромик, ты здорово попал…

    1. Наша з Вами задача не допустити хапуг Чегодарь до влади бо Овідіополь буде проданий та зданий окупантам

  3. Старушка строить умеет. И пилить умеет за её каденцию она столько напилила. Были бы у нынешней власти яйца за её стройки и земли украденные на миллионы долоров можна легко лет15 с конфескацией. А вместе с ней и гинеколога который пока больницу типа ремонтировал себе дом построил и Новенький мерин купил. Как люди устали от этих паразитов. И так везде одни ворюги.

    1. Люди устали… так сами такие же, кого у кормушки не поставь – все воровать будут. Потому и рвутся к власти

  4. Овидиополь, люди, родители!
    Организуйте сбор подписей с требованиями к Овидиопольскому районному совету:
    – публикации решения сессии Овидиопольского районного совета о демонтаже старого здания школы и акта о признании здания аварийным, на основании которого это решение было принято;
    – документального подтверждения наличия денежных средств (бюджетных и внебюджетных), необходимых для разработки проектно-сметной документации Проекта демонтажа старого здания и разработки проектно-сметной документации Проекта строительства нового учебного корпуса;
    – документального подтверждения наличия денежных средств, необходимых на демонтаж старого и возведения нового зданий, в соответствии с разработанными проектно-сметными документами.

  5. Чегодарь- П И Д О Р А С И Н А!!! это должны знать все жители ОВИДИОПОЛЯ!

  6. Варшанизде полный лох
    Ничего не понимает что несёт чушь

    1. Як раз тут ві не ЛОХ. ЛОХІ жителі Овідіопольського району. Платять налоги -живуть як бомжі, а ці хапуги процвітають. Подивіться як живуть ці ворюги.

      1. Бокалов в том числе!!! На мерсе ездит , а доходов 0,000000 грн. В декларации.

        1. Поэтому в меры нужно выбирать Бокала. Только он научит как на 18 000 в год прожить семье из 4 человек и еще на машине каждый день ездить

    2. Это ты, полный лох,а Варшанидзе верно говорит.

  7. Варшанизде полный лох
    Ничего не понимает что несёт чушь ….

  8. Чигодарь раскрила ящик Пандори ! Захотіла знову взятись за старе – ломати та будувати ! Але є одне , Але : время помінялось ! Немає вже золотої землі мінімум по 1 тис. дол.США під Одесою .Все продали . Так , шось збудувала Чигодарь , бо якби були Левчуки , Жидкови , Орлови , Плєшивцеві , то вообше нічого б не построїли б. Не було б ні землі , ні грошей ! А сьодні не можна втягуватись в цю аферу зі знесенням школи ! І треба , щоб депутати , якщо можна скасували своє рішення про знесення школи №! !!! Да , попала Чигодарь !!! З таким настроєнієм проти неї , яке вона сама збуджує – не бачити її черговій новій ” молодій команді ” місця мера в селищі та депутатській більшості ! Не те продовжуєте Н.А.!!! Схаменіться , відпочивайте , Ви вже напрацювались ! Пенсія у Вас непогана – мабуть тисяч 10 маєте . Це мабуть мало для Вас , але більшість людей і цього не бачать ! Погано лиш одне , що ні Н.А., ні Ліля і близько не дотягують до посади мера селища … А нових розумних на горизонті не видно , чи може ще шифруються ? Може , Віталіна захоче ??? Хто знає , хто знає ! Вибори скоро !

    1. Любое решение можно отменить либо опротестовать. Действуй-ТЕ!

  9. Кому всралася виталина , хто це , що це???? Що вана може змінити????НІЧОГІСЕНЬКО!!!!!

  10. Бабушка Наташа йдіть на відпочинок і геніколога верни на його професійну стезю !!!!! ВАС ТАК БУЛО БОГАТО !!!!!!ХВАТІТ!!!!

  11. Як можна остані місяці приймати такі рішення? після виборів рай ради не буде, чи Н А думає бути головою, ви Н А пролітаєте як фанера над Парижем, а Савельева це людина на своєму місці це господиня нашого селища, да чуть не забув бакалов новоє ліцо ( шутка)

    1. Васелек, пойдешь ко мне замом?

      1. Не просто замом, а регулярным прыгальщиком под юбку.

  12. Первый раз услышал от этого небритого что-то толковое. Даешь общественные слушания по этому вопросу!

  13. Послушайте, кто сказал, что это здание с большим физическим износом? Спросите у любого строителя с высшим образованием, вам подтвердят, что его физ. износ от силы 30-35 %, а аварийное начинается с 60-ти. Ему до этого еще минимум лет 40 при мало-мальском текущем уходе.

  14. Требуем акт оценки технического состояния здания! На каком основании принимали преступное решение?! Депутатов райсовета к ответу!

  15. Вот что бывает когда решение принимается людьми в основной массе которые не живут в поселке. Их детям не мучаться в две смены им все равно. Да и НА разве понимает что такое дети?

    1. Вот на 100% поддерживаю. Как дети будут учиться в 2 смены. Да и идея строить школу на Скурте – не ахти. Дети в Молдовы должны добираться через весь Овидиополь? А учителя, у которых занятия подряд в разных классах. На один урок в новый корпус, на второй – едь на Скурту?

  16. Честно, сердце разрывается смотря на маленькую школу, в которой я кстати училась с первого по четвёртый класс, получала там первые в жизни зная, а сейчас проходя мимо, смотрю на неё и вижу только разруху, мусор, курящих малолеток и алкашей… (

  17. сколько было возмущений когда строили новую школу,а теперь гордятся на всю Украину ею вот вам и болтовня, главное дело, а Чегодарь делает для района больше, чем стены рисовать и цветочки сажать

    1. А Савельева отстроила садик даже не будучи председателем Овидиопольской администрации. Это если следовать твоей логике.

    2. Чем гордиться там? Огромными кабинетами административных работников, здоровенными холлами и отсутствием актового зала? Лучше бы вместо них еще несколько классов сделали.Или неработающими видеокамерами в раздевалках? Или аквариумом, на мытье которого деньги должны сдавать родители?

  18. Да , стіни розмалювали знатно ! Коричневий чорт відлякуватиме дітей , краще перефарбуйТЕ в зелений колір!!! Все таки , хтось приїде на відкриття , викурить всі айкоси і скаже : Класний чорт , розбійник !!! На когось схожий ??? … Велике будівництво триває ! Вже 7 років і врешті-решт добудують … А потім що буде ??? Життя покаже , як житиме громада , який буде бюджет і чи працюватимуть садочки та інші установи … А школу треба поремонтувати !!! Це буде дешевше і набагато надійніше !!! А прожекти , то таке … У когось є Мрія … Але , як не прикро , не на часі !

  19. А зачем временно строить школу??? Это же тоже затраты. И школа в центре, и на Скурте, не смущает что разное расположение. Дети с Молдовы как должны добираться. Я считаю ,что должны решать родители,как будет удобнее учиться детям. Во вторую смену или ездить аж на Скурту

    1. Для этого есть, центральная школа.кто на Молдове жывет.

    2. Также как и дети со скурты в центральную школу!!!!

  20. Роман,прав!, очень хорошее решение , очень хорошее .
    Место есть,на скурте должна быть большая и хорошая школа.

  21. Наталья Анатольевна,подумайте за наших детей,не ломайте школу.Короновирус,две смены как будут дети.И Вашав партия За майбутне, какие люди в этой партии,какие решения принимать будете.Если такие как сейчас,то не дай бог! Самое страшное что только может быть!.Не хотим такого мэра.

  22. Депутатську групу “За майбутнє” створили у Верховній Раді України 9-го скликання 29 серпня 2019 року. Тоді до неї увійшли 23 народні депутати-мажоритарники, котрі були представниками різних політичних сил – від ексрегіоналів, членів партій “Відродження”, УКРОП та “Наш край” до колишніх БППшників і “нарфронтівців”. Більшість із них є фігурантами антикорупційних розслідувань. Співголовами депутатської групи обрали нардепа-мажоритарника зі Львівщини, очільника УКРОПу Тараса Батенка та мажоритарника з Хмельниччини, ексголову партії “Відродження” Віктора Бондаря.
    У травні 2020 року депутати із “За майбутнє” заявили про створення однойменної партії на чолі з “найкращим другом” олігарха Ігоря Коломойського – Ігорем Палицею, який ще донедавна був членом президії УКРОПу.
    Коли насправді було засновано партію та хто її раніше очолював? Які зв’язки політсила має з “Батьківщиною” та Юлією Тимошенко, що її пов’язує з групою “Приват” і Коломойським? Хто її фінансує та чому в партії лякають “людиною-дияволом” Соросом? Про все це й не тільки читайте в матеріалі Руху ЧЕСНО.
    https://www.chesno.org/post/4089/

  23. Что мы родители можем сделать? Какие наши действия?

    1. Поднимать народ и протестовать!!! Сбор подписей против сноса старого корпуса в редакции Романа Варшанидзе. Рома, обеспечь возможность людям ставить подписи. А во время их сбора узнаешь много интересного о нашем поселке, только слушай и записывай!

  24. А Чегодарь,как всегда ” Великая комбинаторша” Она ж по честному не может на выборы идти.Ходы проигрывает.Людей собирает.Лилия Ивановна,смотри,все твои” по кабудке друзья” ищут прибежище под флагом партии Чегодарь,при этом проходной бал побольше у того кто обгадит больше Савельеву.

  25. В команде Слуг народа возможны ротации . Вместо Невзорова Чегодарь двигает Дороховского.
    Нет – Таировским садам, да – Дайберг )))
    Такая она аферистка нашего района. И Колебошин Л О П У Х !!!

  26. Чегодарь will be back?
    На местных выборах в Таировскую ОТГ Наталия Чегодарь поведет свою команду уже бывалых депутатов, а также ряд новых лиц. Ряд кулуарных договоренностей для многих стал сюрпризом, так как уместил в единой команде несколько противоборствующих лагерей.

Comments are closed.