КОНФЛІКТ У ЧОРНОМОРСЬКОМУ РАЦСУ РОЗГЛЯДАЄ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Кількість переглядів 760

Підтримую все що казав мій захисник… Я буду говорить на русском языке, мне так спокойнее… Все есть в материалах уголовного дела… Я не буду повторно все пояснять… Все ответы есть… Я не хочу відповідати 100 разів на одні і ті самі запитання…”, – спеціаліст Чорноморського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Ірина Щербакова не забажала відповідати на запитання під час судового засідання в якому вона виступає у якості потерпілої.

Давню історію, що сталася 06 вересня 2017 року у Чорноморському РАЦСі продовжує розглядати суд. Своє бачення конфлікту між головним спеціалістом Чорноморського РАЦС Іриною Щербакової та мешканкою м. Чорноморськ Тетяною Петровою (Вовчук) Іллічівський міський суд висловив у Вироку від 02.06.2020 року.

Дуже суперечлива справа в якої банальну «лайку» двох жінок перетворили в кримінальну справу в ході якої були розкрити деякі нюанси «фальсифікації» в якому замішані, і працівники Чорноморського РАЦСу, і лікарі Чорноморської лікарні, і, можливо, слідчі органи, які завжди «кладуть» в матеріали кримінального провадження лише те, що їм вигідно, найчастіше ігноруючи істину.

Наша редакція давно спостерігає за цією справою і навіть проводила власне журналістське розслідування в ході якого проти мене відкривали кримінальне провадження з метою змусити припинити розбиратись у справі намагаючись звинуватити мене у втручанні у приватне життя.

В ході нашого журналістського розслідування з’ясувалось, що:

  • працівники РАЦСу можуть лежати на лікарняному ліжку зі струсом мозку та одночасно заповнювати службові документи на своєму робочому місці;
  • при цьому лікарі запевняють, що «хвора» нікуди не уходила з палати, а службове розслідування управління юстиції стверджує протилежне.

І, як наслідок явного «фабрикування» справи, Вирок Іллічівського міського суду Одеської області не влаштував нікого:

  • Обвинувачена Петрова (Вовчук) та її захисники вважають, що в діях Тетяни немає складу злочину, цивільний позов не підлягає розгляду, а кримінальне провадження проти неї негайно повинно бути закрито;
  • Потерпіла Щербакова та її захисник вважають перекваліфікацію справи з ч.2 ст.350 на ч.1 ст.125 невірної та що цивільний позов задоволений не у достатньому обсязі;
  • Прокурор… прокурор взагалі щось вважала, проте все засідання розмальовувала «дірки» в буквах та цифрах обвинувального акту, що чітко зафільмував оператор.

І ось, 18 серпня 2020 року Одеській апеляційний суд почав розглядати скарги на Вирок суду першої інстанції. Судова колегія апеляційного суду у складі головуючого Джулай О.Б. та судів Журавльов О.Г. та Толкаченко О.О. почали розібратись в хитросплетіннях цієї заплутаної справи.

На першому засіданні сторони наголосили про обставини, які їх не влаштовують у Вироку першої інстанції. Зокрема сторона обвинуваченої нагадала, що під час одного з засідань свідок Лопаткина (на час конфлікту керівник Чорноморського РАЦСу) під час одного судового засідання сказала щось не те, після чого зник журнал судового засідання та її передопитали в іншому засіданні в якому журнал судового засідання знову з’явився.

Загалом є що послухати у відео записі судового засідання (дивиться відео) та є що очікувати у наступному засіданні, яке заплановане на 1530 27 жовтня 2020 року та на якому розглянуть клопотання сторін та почнуть допитувати потерпілу та обвинувачену.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “КОНФЛІКТ У ЧОРНОМОРСЬКОМУ РАЦСУ РОЗГЛЯДАЄ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Comments are closed.