ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ВІДДІЛ ПОЛІЦІЇ ОТРИМАВ НОВЕНЬКІЙ АВТОЗАК

Кількість переглядів 581

Сьогодні, 22 серпня 2020 року біля Овідіопольського відділу поліції був помічений новенькій автозак на базі Renault Master. Епопея з його придбанням почалась ще наприкінці 2018 року й ось через півтора року наші поліціанти нарешті отримали таку необхідну техніку.

Нагадаю, що ще 05 грудня 2018 року відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України №934-р Овідіопольський район отримав 6,5 млн грн з державного бюджету. Саме з тих 6,5 млн грн спочатку виділили 800 тис. грн з метою придбання автомобіль спеціального призначення.

Довго не могли визначитись хто буде проводити тендер, поки 23 липня 2019 року на засіданні постійної комісії з питань бюджету Овідіопольської районної ради не визначили, що гроші надійдуть до Овідіопольської селищної ради.

Остаточна ціна за яку придбали спецавтомобіль – 1’090’000 грн. Переможець тендеру ТОВ «Спец-Ком-Сервіс».

За попередньою інформацією автозак розрахований на сім арештантів. Бокс де вони знаходяться обладнаний спецзв’язком, кондиціюванням та опалюванням повітря. Двигуни Renault Master мають об’єм 2,3 л та відповідають нормі токсичності Євро-5. Витрати пального у змішаному циклі від 8 л/100 км пробігу дизельного пального.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ВІДДІЛ ПОЛІЦІЇ ОТРИМАВ НОВЕНЬКІЙ АВТОЗАК

  1. Так сколько всё же отвалил денег Граб на этот автозак через райсовет за похороны открытых уголовных дел?

Comments are closed.