ХТО І НАВІЩО ВТЯГУЄ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКУ ЛІКАРНЮ У ВИБОРИ?

Кількість переглядів 926

Кабінет міністрів України своїм Розпорядженням №23-р від 15 січня 2020 року затвердив перелік опорних медичних установ в госпітальних округах в яких будуть приймати хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19. Білгород-Дністровська лікарня потрапила в цей список з першого дня.

Сергій Ільченко

Але це нікого особливо не цікавило, поки на горизонті не замаячили вибори та поки на ці вибори, напевно, не зібрався колишній голова Білгород-Дністровської РДА Сергій Ільченко. І Сергій не знайшов нічого більш зручного для розхитування ситуації та створення свого піару, ніж найболючіша тема сьогоднішнього дня: коронавірус.

Озброївшись «штампователем» фейків Антоном Гуру він почав розхитувати ситуацію проти місцевої влади, поклавши на неї провину за те, що вона не скоювала. Але хіба це колись зупиняло провокаторів? Звичайно ж ні.

На одних таких зборах біля Білгород-Дністровської лікарні ми і побували о5 вересня 2020 року і спробували поспілкувалися з учасниками протесту.

І це спілкування (дивиться відео сюжет) дає нам підстави вважати, що, деякі з учасників протесту взагалі не вірять в існування коронавирусу, але чомусь протестують проти нього. І взагалі хочу зауважити, основна маса присутніх – це торговці з ринку, яких організовано зібрала мама Сергія Ільченко, що займається бізнесом на цьому ринку.

Аргумент у цих людей один: влада щось зобов’язана, однак вони в цей момент нічого не зобов’язані. І якщо їм починаєш про це говорити, відразу починається фраза «ти проплачений». Все старе, як Світ.

Але як тільки їм намагаються щось пояснити, ніхто з них не готовий слухати ніяких аргументів. Аргумент у протестувальників один: куди завгодно, хоч в Шабо або ще кудись, тільки не у них. За такою логікою ніде не вийде, адже потім вийдуть люди в Шабо і почнуть кричати теж: НЕ ТУТ.

А коли з’явився сам Антон Гура, то будь-кого, хто починав аргументовано заперечувати, готові були розірвати.

Не знаю, що цим людям можна пояснити і в чому їх можна переконати? Секту «тих хто все заперечує» переконати неможливо та цим користується для передвиборного піару Сергій Ільченко. Люди видають за істину свою думку, не розуміючи, що в питаннях медицини вони дилетанти та при обговоренні проблеми опорної лікарні вони готові все змішати докупи: віру в Бога та обговорення своїх конституційних прав.

Довідка. Сергій Ільченкоуродженець села Турлак Білгород-Дністровського району, 1987 р.н. Закінчив Білгород-Дністровський державний аграрний технікум. Працював в агропромисловій сфері, пізніше перейшов на державну службу. З вересня 2016 року обіймав посаду першого заступника глави Лиманської РДА Одеської області.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
2
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0