ТАЇРОВСЬКИЙ ДЕПУТАТ НЕЗАКОННО РЕКЛАМУЄ СЕБЕ

Кількість переглядів 617

Депутат Таїровської селищної ради Володимир Синіговець одягнув у партійну символіку робітників ДП «ЛІДЕР» (30439343), яке за бюджетні гроші проводять роботи з облаштування території біля ЖК «Академмістечко-Совіньон».

10 вересня 2020 року нам на телефон редакції зателефонував наш читач та повідомив, що біля ЖК «Академмістечко-Совіньон» йдуть роботи з облаштування території за кошти Таїровської селищної ради. На місце робот був присутній депутат Володимир Іванович Синіговець, який особисто передав футболки з політичною символікою партії «За Майбутне» та своїм ім’ям з метою, як на нашу думку, видати ці роботи за свої та тим самим заробити «політичні бали» у вже розпочатої передвиборчої гонки.

Нажаль, коли ми приїхали самого депутата Сеніговця В.І. вже на місці не було, але ми пояснили, що це неприпустимо, видавати чужі заслуги за свої та наполягли на тому, щоб з працівників ДП «ЛІДЕР» була знята політична символіка.

Гроші платників податків повинні використовуватись тільки на розвиток громади, а не на чиїсь політичні забаганки. Сподіваюсь депутату Синіговцю В.І. зроблять зауваження, як у партії так і у селищній раді.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

1 thought on “ТАЇРОВСЬКИЙ ДЕПУТАТ НЕЗАКОННО РЕКЛАМУЄ СЕБЕ

  1. Гречка, переквалифицировалась В ЛОХОТРОН !!!
    Скажите стаду БАРАНОВ, что они СЛОНЫ, (1000 раз в месяц) И ОНИ В ЭТО ПОВЕРЯТ !!!
    Вся проблема у нас в БАРАНАХ, на двух ногах….
    І це, дуже СУМНО !!!

Comments are closed.