БОКІЙ У РОЗШУКУ. РЕПОРТАЖ З ЗАЛУ СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ

Кількість переглядів 1357

08 жовтня 2020 року відбулось чергове засідання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишньому секретарю Затокської селищної ради Вячеславу Бокію. Але загадкова хвороба не надала можливості йому бути особисто присутнім.

З огляду на те, що правоохоронці не змогли застати «хворого» Бокія у лікарні, прокурор подав письмове клопотання про затримання Бокія з метою примусового приводу на судове засідання та розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу.

Засідання відбулось у закритому режимі та спочатку нікому не повідомили про рішення колегії судів Київського районного суду міста Одеси. Але пізніше нам повідомили, що рішення про затримання таки прийнято.

У перерві ми поспілкувались з адвокатом потерпілого Погорілого Катериною Грицак, яка повідомила про деталі неодноразових спроб змусити Вячеслава Бокія бути присутнім під час обрання йому запобіжного заходу (більш детально дивиться у сюжеті).

Чикаємо про повідомлення з приводу затримання «хворого» втікача та з задоволенням будемо спостерігати, які «відмазки» він наддасть суду, а також сподіваємось, що правоохоронці нарешті припинять «земельний дерібан» в Затоці групою осіб, яку явно очолює колишній міліціянт Бокій.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “БОКІЙ У РОЗШУКУ. РЕПОРТАЖ З ЗАЛУ СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ

  1. А что же ты падло о взяточниках-роботодалях Таировской ОПГ молчишь? Что времени не хватает?

Comments are closed.