КАЛАГЛІЙСЬКИЙ ГОЛОВА НАМАГАВСЯ ЗІРВАТИ МІСЦЕВІ ВИБОРИ

Кількість переглядів 1851

З перших днів роботи виборчої комісії в с. Калаглія на Місцевих виборах -2020 по виборах депутатів та голови Овідіопольської громади (смт Овідіополь, с. Калаглія, с. Миколаївка) чинний Калаглійський сільський голова перешкоджає виборчому процесу.

Спочатку з боку сільської ради не було ніякої технічної допомоги в облаштуванні приміщення комісії, але з цією задачею впорались без допомоги Шибаєва І.В. Але, коли справа дійшла до виборчих урн, які зберігаються у підсобному приміщенні сільської ради стало не «до сміху». Ніякої допомоги від Ігоря Валентиновича не було потрібно, необхідно було тільки віддати розпорядження відкрити двері кабінету та віддати те, що належить громаді та використовується виключно під час виборів. Але такої команди Шибаєв І.В. не віддавав, а навпаки забороняв видачу.

У зв’язку з такими подіями, голова Овідіопольської районної ради Литвинчук І.Д. запросив журналістів відвідати Калаглійську сільську раду разом.

Почути Ігоря Валентиновича особисто не вдалось, він телефоном щось «бормотав» та кидав трубку. Але, як тільки стало зрозуміло, що ось під’їде поліція, виявилось, що самі двері не зачинені, а лише прикрита «про людське око».

Урни передані виборчої комісії, виборчий процес триває. До речі процес передачі урн триває вже два дні та лише при появі відео камери вдалось розв’язати цю проблему.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
3
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

4 thoughts on “КАЛАГЛІЙСЬКИЙ ГОЛОВА НАМАГАВСЯ ЗІРВАТИ МІСЦЕВІ ВИБОРИ

  1. Му.дак цей Шибаєв !!!
    Ждем не дождемось виборів…
    Щоб його вже не бачити у сільраді …

  2. Бородатый совсем уже ебну.лся под конец каденции. Последние судороги клоуна.

  3. Нічого страшного, скоро виберем достойних і “ЗАЖИВЕМ”, як вареник в маслі.

    1. А почему испугалась полицию.
      Вся такая порядочная.
      И что двери открываются просто так, она все знает.

Comments are closed.