ШЕПЕЛЬ ВІДПРАВИВ ТАЇРОВСЬКУ КОМІСІЮ В «НОКАУТ»

Кількість переглядів 1480

Неприйняття рішення про реєстрацію Шепеля С.В. кандидатом у депутати Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року стало підставою для дострокового припинення повноважень всього складу Таїровської селищної територіальної виборчої комісії.

Центральна виборча комісія на своєму сайті повідомляє:

З метою забезпечення виконання рішення суду Комісія визнала протиправною бездіяльність Таїровської селищної ТВК щодо неприйняття передбаченого Виборчим кодексом України рішення про реєстрацію кандидатом у депутати Таїровської селищної ради на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року Шепель С.В., висунутого РЕГІОНАЛЬНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “ДОВІРЯЙ ДІЛАМ” В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ та включеного до єдиного виборчого списку під першим номером, з урахуванням рішення суду.
Враховуючи рішення суду, а також факти бездіяльності вказаної комісії, ЦВК зареєструвала кандидатом у депутати Таїровської селищної ради на перших місцевих виборах Шепель С.В., висунутого РЕГІОНАЛЬНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “ДОВІРЯЙ ДІЛАМ” В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ та включеного до єдиного виборчого списку під першим номером.
Разом з тим Комісія встановила факт одноразового порушення Таїровською селищною ТВК Конституції України, Виборчого кодексу України, законів України та достроково припинила повноваження всього її складу…

Чекаємо на новий склад комісії та сподіваємось, що нові члени будуть дотримуватись законів при виконанні повноважень члена виборчої комісії та памятати про кримінальну відповідальність за перешкоджання вільному здійсненню виборцем свого виборчого права та роботі виборчої комісії, ухилення члена виборчої комісії від виконання своїх обов’язків у роботі комісії без поважних причин, за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню.

По інформації: ЦВК

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ШЕПЕЛЬ ВІДПРАВИВ ТАЇРОВСЬКУ КОМІСІЮ В «НОКАУТ»

  1. Почалась велика гра за гроші Таїровської громади ! Довіряй ділам і Слуги народу – це блинєці-братья ! Це одне й те ж саме , тільки вид збоку ! Знову намалювався Шепель! Хоче бути потрібним і доїти гроші , неважливо з кого ! Чи з партії регіонів , чи з Відродження , чи зі Слуг ,майбутнього,морської партії чи навіть Батьківщини! Гроші для нього не пахнуть ! Він довіряє ділам-” портретам колишніх американських президентів ” ! А те , що прибрали комісію зараз говорить лише про одне : в гру включились сильні гравці , великі Гроші !!! Значить , буде “Бєспрєдєл ” під прикриттям! Все розпочалось з того , як фактично вивели з гри іншу сторону . Ця сторона – це Бурлака Лариса , кандидат від Батьківщини . Звичайно , що рік роботи вона набрала певний рейтинг і могла перемогти на виборах ! Опонентам це не могло сподобатись і було запущено операцію по ліквідації-компрометації. Операція була успішно проведена ! Слуги тішаться , але дарма ! Вони не виграють , виграє третя сторона ! Або пальчевський , або опеЗеЖопники ! Ось такі розклади ! А комісію тепер по-новому сформують під нового “можливого переможця ” , який заніс гроші ! А Шепель свою частку отримав за моральний ущєрб ! А про Таїрове ніхто не думатиме ! Лише про корито і кормушку біля нього !

  2. Ж-Журналистика. Рома. согласно Избирательному кодексу, избирком обязан рассмотреть решение любого суда и принять решение/, которое не будет аналогично тому, которое суд отменил. Суд отменил решение не регистрировать путём большинства голосов “против”. Комиссия-воздержалась, кворум не получился и решение не было принято. Согласно тому же кодексу суд не может “присудить” какое то определённое решение. Закон выполнила как раз таки ТИК). От духа до буквы). Но у Шепеля оказалась козырная шестёрка-родственник члена ЦВК в деловых партнёрах). Прежде чем писать пафосное резюме к заметке, сам поинтересуйся текстом Закона.
    Не его толкованием адвокатами Шепеля).

Comments are closed.