УМОВИ ПРОДАЖУ КОМУНАЛЬНОГО АВТОМОБІЛЮ ЗМІНЕНІ

Кількість переглядів 1763

Історія з торгами комунального автомобілю ВАЗ-217130 (LADA Priora) за явно більш низкою ринковою вартістю отримала своє продовження. По перше, змінені умови продажу автомобілю: зараз в документах вказується, що автомобіль знаходиться в смт Овідіополь, замість м. Чернігів.

По-друге, виявилось, що голова Овідіопольської районної ради Літвінчук В.Д. голосував «ЗА» продаж автомобіля, хоча 23 листопада 2020 року сам нам повідомляв, що він був проти такого продажу. Ось документ з сайту районної ради про результати голосування:

Як бачимо, відповідно до поіменного голосування з 19 питання порядку денного 34 пленарного засідання Овідіопольської районної ради VII скликання від 16.10.2020 року «ЗА» надання дозволу КП «Овідіополь-сервіс» на відчуження автомобілю проголосувало 24 депутата, у тому числі й Літвинчук В.Д.

Ми зателефонували Володимиру Літвінчуку та спитали, як так вийшло, що він нам повідомив, що був «ПРОТИ», але система поіменного голосування показує «ЗА». Володимир Давидович повідомив, що він взагалі був «ПРОТИ» винесення цього питання на обговорення до порядку денного, проте директор КП й депутат Осіченко В.І. та депутат Чегодар Н.А. наполягали та внесли це питання до порядку денного. А вже під час голосування Літвінчук В.Д. вирішив голосувати «ЗА».

Тому Літвінчук Володимир Давидович взагалі та «ПРОТИ», проте при голосуванні «ЗА».

І останнє: в документації аукціону, як і раніше вказано, що транспортний засіб на ходу і ніякого капітального ремонту двигуна не потребує, як нам намагався пояснити ще 23 листопаду директор комунального підприємства:

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

7 thoughts on “УМОВИ ПРОДАЖУ КОМУНАЛЬНОГО АВТОМОБІЛЮ ЗМІНЕНІ

  1. Просто намагаються вкрасти авто, ось і все

  2. Что то за хюндай не слышно не видно…наверное вместе с Маклашевским потерялась..

      1. И к стате тогда тоже именно Чегодарша не просто поддержала а именно настаивала !

  3. У Чегодарь контракт с дьяволом – ей всегда нужно, что-то воровать у людей и передавать часть украденного вышестоящим праотцам, она не может по другому, так ее научила партия. При ее правлении происходили самые крупные разворовывания бюджета и земель. Какие долб#ы голосовали за эту ворюгу. Она предатель украинцев.

Comments are closed.