ЗАТРИМАНИЙ ПІДОЗРЮВАНИЙ У РОЗБОЮ

Кількість переглядів 2093

28 грудня 2020 року, у рамках кримінального провадження, Овідіопольські поліціанти затримали особу, яку обґрунтовано підозрюють у здійсненні насильницького заволодіння грошовими коштами у продуктовому магазині «Український», який розташований у ЖМ «Райдужний» (с. Лиманка Таїровська ОТГ, Одеський р-н, Одеська область).

03 грудня 2020 року Олександр, зайшов у магазин «Український», наставив на продавчиню зброю з вимогою отримання грошей, які знаходились у касі магазину та отримавши 1’300 грн зник у невідомому напрямку. Грошима скористався на власний розсуд.

Зі слів продавчині, Олександр колись проживав у ЖМ «Райдужний» та був постійним клієнтом продовольчого магазину «Український».

Розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 187 КК України продовжується. Олександр затриманий на підставі ст. 208 КПК України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

3 thoughts on “ЗАТРИМАНИЙ ПІДОЗРЮВАНИЙ У РОЗБОЮ

  1. Смт.Оводіополь жителькою Чебан-Михальчук Людмилою висонуватицею в депутати від партії “Батьківщина”було украдено земельний пай ,шахрайським методом,видавши себе за спадкоємицю.Ошукала стареньку жінку забравши хату і пай у старої жінки,запропонувавши жінці довірити їй як чесній людині яка пропонує свою допомогу.

  2. А когда задержат всех правителей Овидиополя за расхищение бюджетных денег ? Когда задержат всех смотрящих и наркоманов ? Когда задержат всех судьев Овидиополя? И их помощников ?

Comments are closed.