У КОЛИШНЬОГО ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛРАДИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ОБШУКИ

Кількість переглядів 2216

За інформацією редакції «Любимый город», 15 січня 2021 року правоохоронці знову проводили обшуки в будинку у колишнього голови Одеської обласної ради Сергія Паращенко.

Цього разу правоохоронці завітали до будинку, який зареєстрований на Олену Костюшко у м. Одеса по пров. Полуничний, 9.

Зовні будинок схожий на Одеський оперний театр так само, як й інший будинок Паращенко у пров. Кренкеля (район Французького б-ру).

Розкіш у будинку порівнянна з першим: всюди позолота, навіть на унітазі й умивальнику, а правоохоронці знову у бахилах. За інформацією редакції «Любимый город», будинок почав будуватися у той період, коли Паращенко був в.о. губернатора, а потім очолював обласну раду.

Самого Паращенко на місці немає: за попередніми даними він покинув Україну, залишивши свої мобільні телефони тут. За інформацією інших джерел, найімовірніше він намагається вийти на впливових правоохоронців, щоб спробувати вивести себе з-під удару у кримінальних провадженнях, у рамках яких й проходять слідчі заходи, так як вже напевно деяких винних притягнуть до відповідальності. Питання лише кого.

Нагадаю, що це вже третя хвиля обшуків у Паращенко. На початку грудня правоохоронці навідалися у «міні-оперний» в районі Французького бульвару, а також на робоче місце депутата. Через тиждень – побували будинках, офісах й компаніях, афільованих з Сергієм Паращенко. Всього було близько 90 обшуків. Слідчі підозрюють Паращенко у несплаті мільйонних податків, а його компанія «Дружба народів» підозрюється у спроби привласнення держмайна.

Ще матеріали на тему:

По інформації: «Любимый город»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “У КОЛИШНЬОГО ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛРАДИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ОБШУКИ

  1. Золотой нитаз только видим на фото

Comments are closed.