ВІЙСЬКОВА АКАДЕМІЯ В ОДЕСІ «ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ»

Кількість переглядів 9863

2 січня 2021 року у телеграм-каналі «НачШтабу» опубліковано відео групи незалежних журналістів щодо підсумків роботи Одеської військової академії підсумків. Вийшло трохи сумно.

У вказаному відео викладені факти НЕЦІЛЬОВОГО використання бюджетних коштів, пожежі у гуртожитку, ЖАХЛИВІ умови проживання військових та пенсіонерів у гуртожитках, ПОРУШЕННЯ прав мешканців, САМОГУБСТВА прапорщика та курсанта, ПОРАНЕННЯ курсантів на території учбового центру академії.

Також, видання «ДУМСКАЯ» повідомляє, що конкурс на посаду начальника Військової академії м. Одеси проходить в атмосфері тотальної секретності: невідома дата голосування, прес-служба академії відповісти на питання з цього приводу не надає, а генерал Гуляк повідомляє, що не має права коментувати хід конкурсу.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ВІЙСЬКОВА АКАДЕМІЯ В ОДЕСІ «ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ»

  1. «Народ, не желающий кормить свою армию, вскоре будет вынужден кормить чужую» © Наполеон Бонапарт

  2. ФИЛЬМ УЖАСОВ … ЖАДНОСТЬ ЧИНУШ ОСТАВИЛА АКАДЕМИЮ В ДРЕМУЧЕМ СОВКЕ …

  3. а як це може бути..? а де міністр оборони, начальник ГШ де вони?
    А де прокурори, дбр, набу? Шановні, шо це????

  4. БОЛЯЧЕ ДИВИТИСЯ! ЧОМУ НЕ МОЖНА ПРИЗНАЧИТИ НОРМАЛЬНОГО КЕРІВНИКА.

    1. Тому, що у нас нема нормального Верховного головнокомандувача !
      Петі великий мінус, за те, що недопрацював та розвели при ньому корупцію !
      А тепер Зеля-лох, то це взагалі якась ганьба !!!

  5. А хтось понесе покарання ?
    Згодна з Орестом !

  6. Одесская военная академия находится в центре города, куда удобно добираться из любого района, что соответственно подходит для трудоустройства членов семей и родственников чиновников различных мастей – местных депутатов, представителей различных контролирующих органов, полиции, прокуроров, и т.д. С учетом того, что в академии высокие тарифные разряды, это свидетельствует о хороших зарплатах.
    Прикрывая себя с разных сторон можно продолжать «пилить бабло».

  7. -Це, логічне продовження радянського Одеського арт. училища, ще і з тим самим контингентом командних російських малоросів- держиморд-!!!…-Це потенційне вороже Україні кубло …-Що- кого, як- воно може виховати-???*…Це ж к о м а н д н и й склад армії, яка воює з Росією…Жах-!!!…-Це свідомий і умисний бардак-!!!…-Керівника під трибунал, викладачів і персонал- переатестувати-!!!…-Це ж які “консерви” ФСБ там закладаються- з а л о ж е н і … з р а д н и к і в на майбутне-????????!!!…

  8. -Памятаю ті дебати про створення тої академії за рахунок Львівської і тих борців за її створення-!!!…-Така сама і Харківська….бронетанкова напевно. Як тільки з армії підуть патріотичні кадри – ми її не впізнаємо і довіра впаде до нулЯ.

  9. Нажаль немає контролю за цим лайном !

  10. І от сюди ( !! ) в оцей БАРДАК віддавати майбутніх захисників Батьківщини ??!Своїх дітей і внуків??! І ЩО? Вони аж так прагнутимуть ЇЇ захищати ???!!!Бачивши і на собі відчувши , як ,,ОТЦІ КОМАНДИРИ ” паразитують, жируючи гребуть,, скрізь, все і вся ” в ненаситну свою пельку ?????

Comments are closed.