ДТП З НАСЛІДКАМИ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я. ЧИ БУДУТЬ У ЧОРНОМОРСЬКОГО ЧИНОВНИКА НАСЛІДКИ ПРАВОВІ?

Кількість переглядів 10639

28 січня 2021 року чиновник Чорноморської міської ради Олександр Амбарніков не впорався з керуванням автомобілю та здійснив зіткнення з мікроавтобусом. В результаті ДТП постраждав 25-річний мешканець смт Великодолинське Максим Мисик, який на даний час з важкими травмами перебуває у лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода відбулась близько 13:30. Головний спеціаліст Чорноморської міської ради Амбарніков Олександр Михайлович керував Mercedes ML д/з ВН0059ВР та рухався з боку ринку «7 КМ» у бік с. Сухий Лиман, де не доїжджаючи до вул. Високовольтної в’їхав у припаркований мікроавтобус Hyundai д/з ВН1756СТ, який в цей час був нерухомий у зв’язку з поломкою, яку намагалися усунути водій автомобіля громадянин Китаю Лінь та його пасажир Максим Мисик.

В результаті зіткнення, мікроавтобус Hyundai викотився на зустрічну смугу руху де здійснив зіткнення з автомобілем BMW X5 д/з ВН4818ОВ за кермом якого перебував директор ПП «Столес-транс» (35359142) мешканець смт Великодолинське Васюк Сергій Анатолійович. За наслідками ДТП постраждалий Максим Мисик опинився під колесами мікроавтобусу Hyundai.

За наслідками ДТП Овідіопольським відділом поліції розслідується кримінальне провадження, але майже через три тижні після пригоди, постраждалому Максиму Мисику навіть не присвоєний статус та він не визнаний потерпілим. Також поки немає офіційно підозрюваних по справі, а ймовірний винуватець ДТП Олександр Амбарніков досі в статусі свідка по справі.

Амбарніков Олександр Михайлович, 1982 р.н., колишній футболіст, вихованець ДЮСШ «Чорноморець». Грав за футбольні клуби «Чорноморкць-2» (2000-2004), «Непутн-Портовик» (2004), «Іллічівець-Старт» (2006-2007) та «Бастіон» (2007). На жаль, по нашій інформації, у 2007 році він потрапив в ДТП та із-за отриманих травм більше не зміг продовжувати спортивну кар’єру.

Його батька, Амбарніков Михайло Петрович колишній призер чемпіонату України з веслування (3 місто), був радником Чорноморського міського голови Хмельнюка В.Я., у 2007 році очолив проєктно-будівельну компанію «Хайрейз Констракшенз».

Зараз Амбарніков М.П. є керівником Управління капітального будівництва Чорноморської міської ради (33558232, м. Чорноморськ, п-т Миру, 33).

Сам постраждалий Максим Мисик перебуває у дуже важкому стані у лікарні. Його родичі та друзі збирають кошти на лікування.

За інформацією від родичів Максима, ані Олександр Амбарніков, ані будь-хто з його родичів чи знайомих не надає ніякої допомоги у лікуванні Максима.

Сподіваємось, що близькість до влади не дасть змоги уникнути відповідальності за наслідки цієї дорожньо-транспортної пригоди. Також сподіваємось, що слідчі органи проведуть ретельне розслідування та заберуть для цього всі необхідні докази.

Будемо спостерігати за перебігом подій навколо цієї справи.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
11
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
18
Surprise
Surprise
4

8 thoughts on “ДТП З НАСЛІДКАМИ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я. ЧИ БУДУТЬ У ЧОРНОМОРСЬКОГО ЧИНОВНИКА НАСЛІДКИ ПРАВОВІ?

  1. Абарников не может решить этот вопрос?

    1. Он уже решил это так, что только по тихому закрыл этот вопрос, и виновным себя не считает!!
      Не важно, кто он там по статусу, должен ответить!!

  2. Хмельнюка уже нет и нет покровителя. Гуляев не будет его крыть

  3. Очень жаль, что в таких ситуациях проявляется вся сущность человека, когда люди готовы заплатить кому угодно и сколько угодно, чтобы “отмазаться”, уйти от ответственности, подключить свои “связи”, забить на чужое горе, потянуть время, чтобы все “замялось”, но не помочь человеку, который оказался на больничной койке из-за таких гонщиков. Очень обидно, что знаешь человека с положительной стороны, а он оказывается совсем не тем, кем ты знал его с детства и разочаровываешься в этом еще больше. Не хочу никого судить, не имею на это права, но очень надеюсь, что справедливость восторжествует, каждый ведь отвечает за свои дела сам.

  4. Ещё один пример беззакония , коррупции и безнаказанности чиновников в государстве. Очень не хочется жить в таком государстве((( где все происходит по такому принципу. Власть имущие вкрай обнаглели !!!
    Парню скорейшего выздоровления! Перечислили сколько смогли.

  5. До слез обидно, что все происходит именно так! Каждый в этом мире должен нести ответсвенность за свои поступки и должен быть наказан! Молодой парень, который никогда никому ничего плохого не сделал, который учил деток танцевать и нёс в этот мир радость, красоту и веселье теперь страдает, это НЕ СПРАВЕДЛИВО! Знаю лично всю семью, это очень хорошие и добрые люди, которые такого ну никак не заслуживают, за что им это????
    Скорейшего Максиму выздоровления! Мы все верим и молимся за твоё здоровье и благополучие!
    ВИНОВНЫЕ ДОЛЖНЫ БЫТЬ НАКАЗАНЫ!!!!! Я все ещё верю в то, что у нас в стране будет справедливость!

    1. Роман интересно чем закончилось это происшествие? Кто то наказан? Вы не в курсе?

Comments are closed.