ПОДРОБИЦІ ЩОДО ЗНАЙДЕНОГО ТРУПА В СЕЛІ БАРАБОЙ

Кількість переглядів 4589

Чоловіка таки вбили. Труп чоловіка, який був 13 лютого 2021 року виявлений у лісосмузі упродовж автодороги Н-33 «Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші» біля населеного пункту Барабой (Дальницька ОТГ) мав ознаки насильницької смерті.

Під час обстеження трупу, поліціанти виявили ушкодження поверхні шкіри на шиї, садни лівої скроневої області та лобової області справа.

Встановлено, що загиблий 1966 року народження був жителем міста Южний. У той день він їхав з мешканцем м. Теплодар, 1991 р.н., з яким працює на одному підприємстві, до м. Болград Одеської області з метою придбання автомобілю.

По дорозі між ними виникла сварка під час якої житель Теплодара за допомогою металевого дроту задушив свою жертву, викинув тіло у лісосмузі та забрав собі гроші в сумі 110 доларів США та 50 тисяч гривень.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) КК України. Триває слідство. Підозрюваний у злочині затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
5
Surprise
Surprise
2

3 thoughts on “ПОДРОБИЦІ ЩОДО ЗНАЙДЕНОГО ТРУПА В СЕЛІ БАРАБОЙ

  1. Виникла сварка? Що по доброму гроші не віддавав? Взагалі щось страшне коїться навкруги

  2. От семи до пятнадцати лет предусматривает подобная статья . Ни о чем . Убийца не успеет оглянуться как пролетят эти десять плюс-минус лет и спокойно выйдет на свободу в самом расцвете сил ,а погибший больше никогда не возвратится к своим родным . Очень часто у нас убийцы получают слишком мягкое наказание . Это в Америке могут за подобное упечь в тюрьму лет на двадцать – тридцать .Увы …

Comments are closed.