СВАРКИ БАТЬКІВ ДІЙШЛИ ДО ПОГРОЗ ДИТИНІ

Кількість переглядів 3798

19 лютого 2021 року ми побували у будинку № 9 по вул. Садова в смт Овідіополь у Володимира Маслея, який повідомив нам про те, що його малолітньої дитини 2009 р.н. погрожує мешканець селища.

Сама малолітня Валерія розповіла, що сьогодні біля магазину до неї підійшов Битке Едуард Григорович, який через погрози наполягав на тому, щоб дитина не надавала показів у суді, які зможуть зашкодити її матері Дахової Лілії Григорівни.

Поспілкуватись з самим Едуардом Битке не вдалось: дома по вул. Добровольського його не було, на роботі по вул. Одеська повідомили, що останніх 3-4 тижні він тут вже не працює.

Між Володимиром Маслеем та його колишньою дружиною Лілією Дахової давно відбуваються суперечки через їх спільних дітей.

Ми доставили Володимира Маслея до чергової частини відділення поліції № 1 Одеського РУ № 2 ГУНП України в Одеській області для написання відповідної заяви про погрози дитині.

Також нам стало відомо, що слідчим відділення поліції № 1 проводиться досудове розслідування кримінального провадження № 12020160380001337 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ст. 126-1 (домашнє насильство) по заяві Володимира Маслея. В рамках цього кримінального провадження встановлюються обставини насильства над його донькою Валерією з боку особи за ім’ям Вадим, який є знайомим її матері Лілії Дахової.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
4
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “СВАРКИ БАТЬКІВ ДІЙШЛИ ДО ПОГРОЗ ДИТИНІ

  1. Попробуй разберись???маслэи,Прометей… Дурдом какой-то. Почему не Дункан Макклаут из клана Макклаутов родившийся в горах Шотландии 400 лет назад,и ныне-бесмертный? Нормальные новости иссякли?

  2. Чего он Маслей а его бывшая жена Дахова,должна быть Маслёнка

  3. Начудят. в молодости,а потом в старости разгребти не могут.Те края щедры на дураков

  4. Видно ,что отец говорит что говорить ребенку .Как так можно ( видно что он сумасшедший отберите у него ребенка портит ей психику

    1. Его весь овидиополь знает. Как над семьей издеваться, так он первый. Жена ушла – он лишился материальных благ, потому что сидел у неё на шее. Детей грозился забрать, что бы она алименты ему на деток платила.
      Папочка, что же ты дочку травмируешь так? Против мамы наговариваешь? А ничего что психолог работал с ребёнком, после суда, и дал заключение что девочка не была подвергнута не попыткам и изнасилыванию, что это все фантазии и подговорит?
      Иди работай!

  5. Это же Дахова Вова а чего оказался Маслеем?

    1. Вышел замуж второй раз😂😂😂

      1. Он же демофродит и Дахов и Маслейка

  6. 1. Маслеем написали некоректно, вірно “Маслеєм”.
    2. Відмінки прізвища “Дахова”:
    Кому (давати) – Даховій
    Кого (немає) – Дахової
    Ким – Даховою.
    3. Коли хтось щось робив “через погрози”, то не він погрожував, а йому погрожували.
    4. Вулиця Одеська також змінює назву залежно від відмінків.
    5. Є людина, що має ім’я, є людина з іменем, є людина на певне ім’я, але немає людини “за ім’ям”.

  7. Знакома с семьёй Даховых, что могу сказать это то что жалко детей. Родители между собой не могут поделить детей??вы серьезно?Это что игрушки? Там же из за этой Санта Барбары воспитания нету, вы посмотрите только как врет эта девочка!? Видно же что папа наговаривает чтоб она врала. Только позорят семью. Папе совсем не нужны дети, ему нужен сам процес делешки. А папа не хочет вспомнить как когда то давно из за не трезвого состояния за рулем, чуть не убил эту самую дочь!?? Слава богу что все хорошо закончилось, а на месте мамы я бы стенку зубами грызла но детей такому отцу не за что бы не отдала!!!

Comments are closed.