В ОВІДІОПОЛІ РЯТУВАЛИ ДІТЕЙ НА ЛИМАНІ

Кількість переглядів 3664

20 лютого 2021 року о 12:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення по те, що у смт Овідіополь на кризі Дністровського лиману на відстані 50-100 метрів від берега знаходяться діти.

На місце виклику прибули рятувальники та за допомогою гучномовця провели попереджувально-роз’яснювальні заходи, що перебувати на кризі під час плюсової температури це досить небезпечно.

Після проведеної роботи діти зійшли з криги на берег. Від ДСНС залучалась 1 одиниця пожежної техніки та 4 чоловіка особового складу.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян!

Льодовий покрив на водоймах Одещини починає танути але незважаючи на очевидну небезпеку, люди продовжують виходити на нестійку кригу, наражаючи своє життя на небезпеку.

Велике прохання не виходити на тонку кригу й застерегти від цього своїх дітей!

Бережіть своє життя й у разі нещасного випадку негайно телефонуйте за номером «101».

По матеріалам: Головне управління ДСНС України в Одеській області

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ РЯТУВАЛИ ДІТЕЙ НА ЛИМАНІ

  1. Вечером была на лимане.Смотрю девочка и 2 мальчика пошли на лёд, я им сказала что это опасно, чтобы они ушли.В ответ услышала ,да это опасно мы знаем…Родители смотрите за своими детьми, потому что все может печально закончится

  2. Треба було не гучномовцем пояснювати, а веслом наīбнути. Може так дiйде.

  3. Тоже считаю что нужно дать по сраке

  4. ОСОБАЯ Благодарность неравнодушным гражданам за то, что вовремя позвонили и подняли службу спасения, не дожидаясь ТРАГЕДИИ !!! Достойный пример гражданской ответственности МЧС !!! Спасибо за быстрое реагирование , оперативность ! Здоровья и благополучия!!!

  5. хочеться верить в то чтодома родители эьтм детям таких пи.дов дома детям дали, что на годы вперед лазить по льду не будут

Comments are closed.