ЗНАЙДЕНЕ ТІЛО ДИТИНИ: СМЕРТЬ БУЛА НАСИЛЬНИЦЬКОЮ

Кількість переглядів 6070

Як ми вже повідомляли, сьогодні в с. Щасливому Херсонської області було знайдене тіло розшукуваної 7-річної Марії Борисової. За інформації поліціантів, в ході візуального огляду встановлено, що смерть дитини була насильницькою.

Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи для встановлення підозрюваного в умисному вбивстві малолітньої дитини. Попередньою причиною смерті дівчинки є  механічна асфіксія, тобто удушення. Є підозра, що малолітня стала жертвою статевого злочину

Як повідомив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін, сьогодні під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді знайшли труп безвісно зниклої 7-річної дівчинки, пошуки якої тривали четверту добу.

Нині кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення Марії Борисової, перекваліфіковане на п. 2 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України, а саме – умисне вбивство малолітньої дитини. Вживаються усі необхідні слідчі та розшукові заходи для встановлення підозрюваного та обставин смерті дівчинки. Розслідування перебуває на контролі керівництва Національної поліції України та обласного главку поліції.

По матеріалам: Відділ комунікації поліції Херсонської області

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
12
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ЗНАЙДЕНЕ ТІЛО ДИТИНИ: СМЕРТЬ БУЛА НАСИЛЬНИЦЬКОЮ

  1. Сколько среди нас ходит скрытых монстров? Почему небеса молчат, когда ангелов убивают? Это дикий ужас, я даже представить не могу, как такое пережить можно!? Психи все на свободе, только больное создание может убить ребёнка.

  2. Сейчас действительно страшно,оставлять детей. Даже в школу на автобус,нужно провожать и встречать!!!! Это ужас просто!!!!!! Как это родственникам пережить……?!!!!((((А этот ……даже не знаю как это существо назвать….. пусть гниёт в АДУ!!!

Comments are closed.