ОВІДІОПОЛЬСЬКІ ПОЛІЦІАНТИ ВНОЧІ ЗАТРИМАЛИ БІЛЯЇВСЬКИХ КРАДІЇВ

Кількість переглядів 3086

11 березня 2021 року близько 04 години ранку в селі Барабой (Дальницька громада, Одеський район) був зупинений автомобіль ВАЗ 2102 з причепом, який був завантажений різноманітними речами. При перевірці встановлено, що всі речі крадені.

Всі особи, які перебували у автомобілі ВАЗ д/з 956-15 ОЕ (16 регіон) виявились мешканцями Біляївського району. Пояснити походження речей у причепі вони не змогли. Згодом виявилось, що їх автомобіль був помічений близько другої години ночі у с. Роксолани, а ще згодом встановлено приватне домоволодіння з якого були ці речі викрадені.

Відділенням поліції № 1 Одеського управління поліції № 2 відкрито кримінальне провадження. Викрадені речі та автотранспорт заарештовані. У відношенні крадіїв суд буде обирати запобіжний захід на час розслідування кримінального провадження.

Триває слідство.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКІ ПОЛІЦІАНТИ ВНОЧІ ЗАТРИМАЛИ БІЛЯЇВСЬКИХ КРАДІЇВ

  1. Викрадені мопеди відправлені на штрафмайданчик, де вони вже не вміщуються. І тому їх вже не чипають. А відношенні крадіїв суд буде обирати запобіжний захід на час розслідування кримінального провадження.

  2. Ось так вантажили мопеди. Теж . . . .

Comments are closed.