В ОВІДІОПОЛІ ЗЕЛЕНІ НАСАДЖЕННІ БІЛЯ «СІЛЬПО» БУДУТЬ ВІДНОВЛЕНІ

Кількість переглядів 2223

15 березня 2021 року ми побували у Овідіопольського селищного голови Савельєвої Лідії Іванівни з запитанням щодо зелених насаджень по вул. Т. Шевченка від вул. Портова до вул. Дністровська.

Наприкінці 2020 року під час реконструкції тієї частини вулиці старі зелені насадженні біли всі вирубані. Роботи по благоустрою на тій ділянці були призупинені й багато наших читачів загадуватися над питанням: чи будуть продовжені роботи з озеленення всіх клумб?

Селищний голова нас запевнила, що все буде відновлено, а роботи наприкінці 2020 року були припинені за її розпорядженням у зв’язку з тим, що прийшла зимова пора року під час якої проводити такі роботи недоцільно.

З приходом весни всі роботи будуть продовжені, грошові кошти на це передбачені у бюджеті.

Якщо люди хвилюються за ті зелені насадження які там були то давайте говорить правду – вони себе віджили, ні форми, ні краси. Якщо пам’ятаєте тополь, якій ріс біля дитячого садка – він практично був пустий всередині й Слава Богу, що ми його зрізали та він нікому не впав, ані на машину, ані на людину.
Тому там буде продовжено роботи з благоустрою й там будуть насадженні зелені насадження
”, запевнила нас Лідія Іванівна.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ЗЕЛЕНІ НАСАДЖЕННІ БІЛЯ «СІЛЬПО» БУДУТЬ ВІДНОВЛЕНІ

  1. Многолетние хвойные растения , лучше высадивать в зиму, тем более в нашем регионе, где засуха несёт больше проблем чем морозы . При сносе старых насаждений практикуется подсадка молодых и после того как оно принимаются , пилят старые . Короче, ждём новых красот и форм !

  2. Люде, що ж це робиться, де захисні маски? Третя хвиля йде, лікарні заповнені, кисню не вистачає, персоналу тим паче. Який приклад ви подаєте?

    1. Не переймайтеся, швидше зляжуть. Селищу від цього лише краще буде!

  3. Вибачте за аналогію, але я звик все порівнювати із нашою безтолковою поліцією. Коли мене, як водія зупиняє поліція, вони дуже часто задають питання: Ви вживали спиртні напої?? На що я завжди відповідаю – Ні. І як правило, потім вони просять: ану дихни. Так от в даній ситуації з деревами, питання “ану дихни”, не було. Ні документів, ні цифр, ані будь-якої іншої підтверджуючої інформації немає. Інтерв’ю виглядає так: -Всьо норм? -Так, всьо норм.

Comments are closed.