ПЕРШІ ФОТО ПІДОЗРЮВАНОГО У ВБИВСТВІ МАРІЙКИ БОРИСОВОЇ

Кількість переглядів 3998

15 березня 2021 року Назар Приходько опублікував фото підозрюваного у вбивстві семирічної Марійки Борисової, який був затриманий напередодні 14 березня.

Перше уточнення – як з‘ясувалося підозрюваному 62 роки. Звати його Микола. Дійсно, у РФ він відсидів за зґвалтування. За словами місцевих мешканців, він у селі Щасливе Херсонської області багато років тому зґвалтував хлопчика у неприродній спосіб, застосовуючи в якості допоміжного засобу йоржик для унітаза. Хлопець виріс, він інвалід з психічними розладами.

Після відсидки цей виродок повернувся до села. Постійно зловживав алкогольними напоями, провокував бійки й конфлікти.

Як він там довго жив поруч? Зі слів Назара Приходька, село Щасливе можна назвати спецпоселенням. В певний період туди заселяли колишніх зеків. Звісно, там не все село складається з колишніх зеків, але там їх там достатньо. Люди у селі, включно батько вбитої та зґвалтованої Марійки періодично зловживали алкогольними напоями разом з Миколою.

Щодо того, чого він намагався перерізати собі вени: поліціанти прийшли до нього повторно взяти тест ДНК, але він подумав, що перший вже готовий ну й вирішив вкоротити собі віку. Таким чином він себе виказав.

Суд вже визначив йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці. Слідство триває.

За матеріалами: Назар Приходько

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
4
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ПЕРШІ ФОТО ПІДОЗРЮВАНОГО У ВБИВСТВІ МАРІЙКИ БОРИСОВОЇ

  1. От человека у этого нелюда только внешность. Почему за износилование несовершеннолетних не дают пожизненное? Он ж выходит и дальше продолжает. Мы не в гуманном обществе живём, а просто не в логичном. Есть преступления, которые имеют оправдания, а есть вот такие… Береги боже наших близких от таких существ.

  2. В Европе смертная казнь отменена а мы идём в Европу.

  3. Нафера такие нужны на Земле.И на зоне никто не замочил.

  4. Парню с ершиком стало легче , что он отсидел?

  5. Ангел Небесный, да святится твое имя Мария !!! Что же нам грешным, как отмолиться отныне ? Нет нам прощенья , не будет покоя навеки… Ангел Небесный лети , теперь ты свободна ! Твой путь бесконечен…

    1. Твой путь бесконечен – он вечен … Аве МАРИЯ …

  6. Сигару боли и печали… которую тушу об кровоточащие раны…Вам вряд ли суждено понять…

  7. Техническая ошибка, исправляю ” о кровоточащие раны”

Comments are closed.