В ОДЕСІ 31-РІЧНИЙ ЧОЛОВІК ВІДКУСИВ ПАЛЕЦЬ ПОЛІЦІАНТУ

Кількість переглядів 1650

Інцидент стався пізно ввечері 17 березня 2021 року в м. Одеса на вул. Генерала Петрова. Правоохоронців викликали через п’яного чоловіка, який порушував громадський порядок.

Прибувши на місце, вони спробували заспокоїти хулігана, але той чинив опір й в ході бійки відкусив частину пальця лівої руки у лейтенанта поліції 1984 року народження.

Офіцера доставили в лікарню і прооперували.

Порушник затриманий. Йому оголосили про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Зараз вирішується питання про обрання громадянину запобіжного заходу.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

4 thoughts on “В ОДЕСІ 31-РІЧНИЙ ЧОЛОВІК ВІДКУСИВ ПАЛЕЦЬ ПОЛІЦІАНТУ

  1. а це все тому, що поліцейський лошара тупорила…
    він коли їде на виклик він про що думає ? що він їде кіно дивитися ???

  2. Гарна новина. Корисна і цікава. Пригоди дурнів напідпитку.
    =======================
    А які думки щодо новини про те, що у селах Одеської області з населенням менше 2000 людей закриють відділення “Укрпошти” і пенсіонери таким чином залишаться без пенсій?
    Не хоче редакція “Альтернативи” перепостити і розшарити таку нецікаву інформацію?
    https://timer-odessa.net/news/ukrpochta_vse_taki_likvidiruet_otdeleniya_v_malih_selah_odesskoy_oblasti_109.html

  3. Прийдется мне писать в несвойственной манере, но почему-то слов иных не нахожу.

    Слышь, одноклеточный, ты часто профессиональных борцов-наркоманов в чувство приводил?!?! В наркотическом экстазе, подбодрённые своими товарищами, они бывают весьма не сговорчивы, а в и в случае данном сложно предугадать, в какую именно из двух обдолбаных извилин попадёт моча на этот раз, да и против откусывание пальцев бронежилета уставом не предусмотрено.
    Исходя из вышеперечисленного – огромная ошибка, что ты не засох на шторе или в батином носке, так бы не пришлось тратить своё время, на объяснение прописных истин)
    П.С. А шо такое?)

  4. БОРЦУХА УБЕЖАЛ И СПРЯТАЛСЯ ПОД ОДЕЯЛО, А КОГДА ПОЛИЦЕЙСКИЙ ХОТЕЛ СКИНУТЬ ОДЕЯЛО, борцуха лихо хрустнул егойным пальцем прямо через вышеупомянутое текстильное изделие.
    Вопрос кто умеет предугадывать такое?

Comments are closed.