ЗАТРИМАНИЙ ЗА ПІДОЗРОЮ У ВБИВСТВІ НА ХЕРСОНЩИНІ СЕМИРІЧНОЇ МАРІЙКИ БОРИСОВОЇ ЗІЗНАВСЯ У СКОЄНОМУ

Кількість переглядів 2151

Затриманий за підозрою у вбивстві та зґвалтуванні на Херсонщині семирічної Марійки Борисової, 62-річний Микола В. зізнався у скоєному, а експертиза ДНК підтвердила факт – це він.

Про це повідомляє у facebook Назар Приходько.

Розслідування було важким, підозрюваних багато, навіть рідний батько та Хрещений Марійки фігурували, втім, коли після затримання Миколи почали спливати факти його біографії – сумніві у його провині майже не залишалося:

  • у РФ сидів за зґвалтування,
  • в цьому ж селі у 2005-му році зґвалтував хлопчика, використовуючи в якості допоміжного засобу туалетний йоржик,
  • загалом на зоні сидів чотири рази.

Зі слів голови Національної поліції Ігоря КлименкоМикола зізнався, як тіло мертвої 7-річної Марії Борисової засунув у мішок та зав’язав його якимось шнуром і поясом.

Так, для слідства його зізнання є важливим. Але більш значущим є висновок ДНК-експертизи. Біологічні зразки, знайдені на загиблій дівчинці, належать затриманому. Це факт.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ЗАТРИМАНИЙ ЗА ПІДОЗРОЮ У ВБИВСТВІ НА ХЕРСОНЩИНІ СЕМИРІЧНОЇ МАРІЙКИ БОРИСОВОЇ ЗІЗНАВСЯ У СКОЄНОМУ

  1. Дуже ПРИКРО, що у нас не має смертної казні, але хочеться вірити, що покарання цього вбивцю знайде там, де він буде його відбувати. Нам не повернути життя маленькому Ангелу, але просити Господа захистити цю невинну душу ми можемо. Помолимося за світлу пам’ять маленької Марійки.

Comments are closed.