В ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДІ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Кількість переглядів 1610

15 квітня 2021 року в адмінбудинку Овідіопольської селищної ради відбулось засідання виконавчого комітету. На засіданні були присутні 12 з 15 членів виконкому.

Член виконавчого комітету Бакалова О.І. повідомила, що має конфлікт інтересів по питанням 12 – 16 й тому не буде примати участь при їх голосуванні.

На порядок денний було винесено 16 питань:

  1. Про затвердження протоколу засідання конкурсної комісії на надання послуг з вивезення твердих/або рідких побутових відходів на території Овідіопольської селищної ради.
  2. Про створення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «Овідіопольська лікарня» та затвердження її складу.
  3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради від 26.04.2018 р. № 240 «Про призначення уповноважених осіб, які мають право складати протоколи про адміністративні порушення».
  4. Про взяття на квартирний облік.
  5. Про облік дітей та підлітків шкільного віку.
  6. Про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна.
  7. Про розгляд заяви ФО-П Лозовенка Є.О. щодо розміщення пересувних дитячих атракціонів м’яко-набивного ігрового комплексу на території Овідіопольської селищної ради на День селища.
  8. Про надання дозволу громадянину України Ігнатову Володимиру Іллічу на порушення об’єкту благоустрою при копанні траншеї по вул. Європейській, 12.
  9. Про надання дозволу громадянину України Бринзі Роману Леонідовичу на порушення об’єкту благоустрою при облаштуванні залізо-бетонними плитами в’їзду по вул. Лесі Українки, 113.
  10. Про надання адресної грошової допомоги в особливих випадках.
  11. Про надання матеріальної допомоги.
  12. Про надання дозволу ФО-П Бакалову Ю.Д. на встановлення комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності
  13. Про надання дозволу ФО-П Бакалову Ю.Д. на встановлення комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності
  14. Про надання дозволу ФО-П Бакалову Ю.Д. на встановлення комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності
  15. Про надання дозволу ФО-П Бакалову Ю.Д. на встановлення комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності
  16. Про надання дозволу ФО-П Бакалову Ю.Д. на встановлення комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності

Щодо питань 12 – 16 Овідіопольський селищний голова Лідія Савельєва наголосила:

Я хочу зараз протокольно, внести свою пропозицію щодо підприємницької діяльності. Ми даємо дозвіл на ведення підприємницької діяльності. Тому щоб не було ніяких образ в нашу сторону, прошу внести в протокол, що люди, які там будуть працювати, вести підприємницьку діяльність – вони зобов’язані сплачувати податки до бюджету Овідіопольської селищної ради. Будь ласка хай працюють, розвиваються та заробляють гроші…

За підсумками засідання, по всім питанням порядку денного були прийняти відповідні рішення.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “В ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДІ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

  1. Ну что господа, как я и говорил депутатский и исполнительный советы, идут в политику решать свои вопросы. Что кроме Бакалова в Овидиопольской ОТГ нет людей которые не хотят заняться предпринимательской деятельностью? Есть, то только им палки в колеса ставят что бы в таких как Бакалов не было конкурентов. Он в депутатском корпусе, жена в исполнительном комитете а на повестки дня пять вопросов о выделении земли ОТГ Бакалову для ведения предпринимательской деятельности. Отлично, и где тот оппозиционер Бакалов который кричал что не будет голове давать воровать и делать темные дела? Где тот образ который был перед выборами? Рухнул как и стадион Бакалова. Я против него ничего не имею, как то на него все равно. Просто он это пример того как депутаты решают только свои вопросы, они считают себя главными жителями ОТГ а на обычных людей им плевать. Плевать на вас и на ваши проблемы. Уверен он найдет способ не платить налоги как это сделал Виталя Лысенко. И потом его предприятия еще будут выигрывать государственные тендеры в ОТГ, это 100 процентов. Рад выздоровлению Романа, будем ждать от него и дальше интересного материала. Желаю редакции Альтернатива.ОРГ здоровья всем ее журналистам.

    1. Давайте вместе будем контрлировать летний рынок. Наша редакция готова следить, чтобы на всех МАФах, которые Юрий оформит, были люди зарегистрированные в устанновленном порядке. Зарабатывать – это хорошо, но платить налоги – конституционная обязанность каждого гражданина.

  2. Баклову всегда мало, вечно обкуренный чёрт

  3. А где конкретно Бакалов собирается устанавливать эти точки ? Случайно не на против ТОЧКИ на Молдове ?Он там всех уже предупредил ,что бы ушивались оттуда .Савельева ,что ты творишь с этим дебилом наркоманческим ? О каких налогах идет речь ? Что и когда заплатил Бакалов ?

  4. Бакалов заплатит налоги? Да он гавно свое готов продавать чтобы не выбрасывать зря

  5. КАКАЯ ПРЕДПРЕНИМАТЕЛЬСКАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ???У БАКАЛОВА ПУСТАЯ ДЕКЛАРАЦИЯ, ДОХОД НОЛЬ, НУЛЬ, ЗИРО!
    В ОЧЕРЕДНОЙ РАЗ ДЕПУТАТЫ ИДУТ РЕШАТЬ СВОИ ВОПРОСЫ, НАБИВАТЬ КАРМАНЫ! ЧТО БАКАЛОВ ЧТО ЛЫСЕНКО. А ЛЮДИ ЛОХИ, ВСЁ ХАВАЮТ. СИДЯТ ПО НОРАМ ТИХО .

  6. А у меня закрался вопрос. От куда у Бакалова деньги на жизнь, я уже молчу про открытие торговых точек, если он подает нулевые декларации. Дохода ноль, налоги не платит, а точки ставит… Странно все это или я что-то недопонимаю…

  7. Уволили людей, расформировали предприятия. Да люди работают, но не в Овидиополе и налоги ушли туда где они работают. Что Выиграли??? Посмотрите на остановках возле администрации солько людей стоит. Все едут в другие ОТГ, Раньше такого не было. Что Выиграли???

  8. Як так дається дозвіл Бакалову на ТС, коли він горло ранив що неможна бо за межами, відповідати доведеться Голові ОТГ перед правоохоронцями, та мийка Суховія під трактор на знесення, жопащніки трусливі, ДУМАЙ ТЕ, чекайте на гостей Голова ОТГ!!!!!!!

    1. У Юры Бакалова всегда так – он хочет справедливости ровно до того момента, пока это не касается него самого – тут он уже не будет видеть “за межами” и прочих препядствий )))

Comments are closed.