«FIAT» З 6 ТРУПАМИ У САЛОНІ ПЕРЕВЕРНУВ «ФОТОН» «УКРПОШТИ»: Є ЗАГИБЛИЙ ТА ПОСТРАЖДАЛИЙ

Кількість переглядів 2000

Водій мікроавтобусу FIAT ритуального агентства, який вранці 15 квітня 2021 року на трасі Н-11, перевозив шість померлих від COVID-19, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічний рух де зіткнувся з автомобілем Foton «Укрпошти».

ДТП відбулось біля населеного пункту Михайло-Ларино Вітовського району Миколаївської області. У результаті ДТП автомобіль Foton перевернувся. Водій мікроавтобусу «FIAT» загинув на місці пригоди. Тіло чоловіка було затиснуте покрученими елементами кузова – його звільняли рятувальники. Водій Foton отримав травми та був доставлений до лікарні.

Тіла померлих від коронавірусної інфекції, яких перевозив мікроавтобус «FIAT, прямували з Запоріжжя до Одеси для проведення кремації.

Як тільки стало відомо, що у салоні знаходяться померлі від коронавірусної інфекції, вся слідчо-оперативна група наділа спеціальні костюми.

Під час оформлення матеріалів ДТП рух по трасі був повністю заблоковано в обох напрямках.

По матеріалам: НОВОСТИ N

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “«FIAT» З 6 ТРУПАМИ У САЛОНІ ПЕРЕВЕРНУВ «ФОТОН» «УКРПОШТИ»: Є ЗАГИБЛИЙ ТА ПОСТРАЖДАЛИЙ

  1. Ой дебил!!!!! И это половина Украины таких!!!! Придурок куда ты спешишь у тебя и так куча трупов!!!! В нашей нации деградация идёт полным ходом!!! Хитрожопые существа.

  2. Деградация .И это правда.За чем гонимся?

  3. Накой хрен нам ещё и трупи с Запорожья…

  4. И кто ему виноват… сюжет для фильма Мастер и Маргарита

Comments are closed.