В ОВІДІОПОЛІ БІЛЯ АТБ ЗНОВУ СТОЯЛА ДІВЧИНА ТА ПРОСИЛА ГРОШЕЙ

Кількість переглядів 1662

30 квітня 2021 року в Овідіополі була помічена чергова «жебрачка».

Шановні мешканці та гості Овідіополю. Таки дії цієї дівчини не є прямим порушенням закону, за умови якщо вона не бреше стосовно наявності у неї дитини. Але! Якщо ми подаємо гроші таким ось громадянкам, на мою думку, ми заохочуємо дармоїдство.

Цілком нормально, коли ми допомагаємо комусь, хто потрапив у скрутну життєву ситуацію та, як односельці збираймо гроші на операцію, чи то на край необхідну дію. Цілком нормально, коли наші соціальні структури, або селищна рада призначають додаткові виплати тому, хто такої виплати потребує.

Але, абсолютно ненормально, коли абсолютно здорова, нормально вдягнута молода дівчина вдає з себе «жебрачку». Мобільний телефон, який вона демонструвала коштує не одну тисячу гривень – на нього ж вона знайшла гроші!

Ми не закликаймо вас відмовитись комусь давати гроші. Своїми грошима ви у праві розпоряджатись так, як вам завгодно. Але, ми просимо вас уникати ситуацій, коли ваші дії заохочують дармоїдство.

Не дайте себе обдурити та не забувайте, що наша односелиця Лілія Бондарчук бореться з тяжкою хворобою, яка потребує дуже величезних витрат. Просто допоможіть їй. Ось реквізити для допомоги:

Реквізити:

  • Карта Приват банк 5168 7554 4211 2138 (Бондарчук Лілія);
  • Western Union: Bondarchuk Liliia;
  • MoneyGram: Bondarchuk Liliia;

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

6 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ БІЛЯ АТБ ЗНОВУ СТОЯЛА ДІВЧИНА ТА ПРОСИЛА ГРОШЕЙ

  1. Я все равно буду стоять и просить на жизнь у сильпо и атб и ваши репортажи меня не волнуют, пока лохи подают моя жизнь продолжается. А на работу пусть ходят всякие идиоты, я стоя у сильпо по 4 часа в день заработала себе на телефон и золотой браслет.

  2. Готов с Вами встретиться, и помочь Вам по полной программе))))) Только за то, что этим комментарием Вы реально меня рассмешили))))

Comments are closed.