НОВИЙ АПАРАТ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ (ШВЛ) В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ

Кількість переглядів 1566

12 травня 2021 року відділення реанімації Овідіопольської лікарні за рахунок бюджету було придбано апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ) «ТЕСМЕ».

Придбання цього апарату стало можливим за рахунок залишку субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо програми фінансової підтримки та розвитку закладу охорони здоров’я, а також за ініціативи Народного депутата України Сергія Колебошина, депутата Одеської районної ради Олександра Ворохаєва та депутата обласної ради Валерія Ославського.

ШВЛ «ТЕСМЕ» — це найсучасніший багатофункціональний апарат штучної вентиляції легенів експертного класу, який застосовується для штучної вентиляції легенів дорослих та дітей. ТЕСМЕ NEUMOVENT GRAPHNET TS є апаратом ШВЛ, який контролюється мікропроцесом і включає в себе найбільш передові методи підтримки дихання. Відрізняється чудовими клінічними показниками і надійною роботою. Апарат підходе для різних видів надання медичної допомоги, таких як серцево-легенева реанімація, гостра дихальна недостатність викликані різними порушеннями функції оксигінації, інтроопераційна, післяопераційна респіраторна та інші респіраторні лікування.

В.о. директора КНП Овідіопольської селищної ради «Овідіопольська лікарня» Володимир Літвінчук висловив щирі слова вдячності за те, що у такий складний час надали допомогу лікарні сучасним ШВЛ-апаратом.

Голова Овідіопольської селищної ради Лідія Савельєва висловила щиру подяку всім лікарям, котрі сьогодні перебувають на передовій в боротьбі з коронавірусом і, ризикуючи власним життям, роблять все можливе, щоб мешканці Овідіопольської громади були здорові.

За матеріалами: Овідіопольська селищна рада

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “НОВИЙ АПАРАТ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ (ШВЛ) В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ

  1. Грьобаний совок!!!
    Щось можуть без показушної помпезності зробити!?
    Хіба не можна просто купити і користуватися? Обов’язково роботи це збіговисько дармоїдів?

  2. Рятувати старі життя, це дуже добре, навіть поважно!!!
    Але насрати на нові життя, невелює всі ваші, марні зусилля, про допомогу майбутньому нашого Селища!!!!

    Де, працюючий, пологовий будинок??????

  3. А що там робить шістка Ільченко Ткаченко , тупе створіння? Недодепутат?

  4. Носятся с этим Заславский! Наверное от нас куда то баллотироваться будет!!! Может больницу под себя готовит, в Киеве не сгодился!

  5. Що там за голосування по землі ? Що вже продали в Гандулополі?

    1. Выдре обязательно нужно дать……а то Серёжа спать спокойно не может))))

      1. дали……….правда пока разрешение на проект,но дали

      2. Ему уже все дали и 2ГА у хлебозавода и 200тыс грн компенсации,как АТОшнику!Вот так!

  6. Овидиополь это стартовая площадка для мошенников и пристанище для хапуг. Приезжают получают дома, кварты в дар, кто уезжает, кто остаётся и продолжает гнобить рабов. Взлетная площадка. Кто только не рулил этой помойкой. Качают только деньги. Ещё бы приехали вату подарили.

  7. Какие-то ушлепки за счёт бюджетных денег пиарятся, Кылыбишин тупой как пробка ? Вообще ничего не делает для своего региона, чем людям то помог ? Какой закон выдвинул или придумал ? Его удел туалеты мыть. Ещё и таскают сюда х.й пойми кого.

  8. В Колебошина лицо как у наркета + стал какой то дерганый, движение резкие как будто его только разбудили и он не понимает что происходит. 100 процентов чем то начал закидываться.

  9. Эта тётка списывает тысячи на клумбы. Цветочки а дети без питания в школе! Денег нет, наверное появятся когда её внук в 1 класс пойдет

  10. А на який xрін нам потрібен цей апарат з таким відношенням до хворих у нашій ‘лікарні’ ?
    Вибачте cpaть потрібно у відро !!!що це за іспанський сором ???
    Показушкики !!!
    Килибишин продажне зе-чмo !

Comments are closed.