В ОВІДІОПОЛІ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРИЙМАННЯ ПОМІЧНИКІВ-КОНСУЛЬТАНТІВ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА

Кількість переглядів 1086

На 20 травня 2021 року в смт Овідіополь запланований прийом громадян помічником-консультантом Народного депутата України Сергія Колебошина, депутатом Одеської обласної ради Валерієм Ославським та депутатом Одеської районної ради Олександром Ворохаєвим.

Приймання буде вестись з 11:00 до 13:00 у каб. 109 по адресу смт Овідіополь вул. Т. Шевченка, 169.

Про це повідомляє сам Народний депутат України Сергій Колебошин у себе на facebook-сторінці. На прийомі обов’язково бути у масці. При собі бажано мати паспорт (або інший документи, який засвідчує особу), а також ваше звернення (скаргу, пропозицію тощо).

По інформації: Народний депутат України Сергій Колебошин

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

5 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРИЙМАННЯ ПОМІЧНИКІВ-КОНСУЛЬТАНТІВ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА

  1. О! Началось!!! Для скарг и предложений есть голова к ней и ходите!!! А это так для галочки!!! Пиарщики

  2. “При собі бажано мати паспорт (або інший документи, який засвідчує особу)” – сразу желание пропало идти на приём 👍

  3. Будут создавать видимость бурной деятельности.

  4. Ахпхп, мати при собі паспорт, щоб на запитання що цей недожепутаттзробив для країни, він відповів,я вислухав і перелік: Петя, Оля,Коля, Ось їх дані.

  5. звернення до представників які займається землеупорядкуванням в Овідіополі та депутати Колебошина, за координатами ʼ46.243377, 30.440469ʼ (біля Книжкового магазину)буде встановлена чергова “будка”, яка вже захопила частину тротуару. Прошу звернути на це увагу органам ПОЛІЦІЇ та місцеву владу, встанновлення цієї “будки” значно погіршить огляд для автомобілів які будуть рухатить по вулиці Т.Шевченко, та здайснювати поворот на вул. Портову. Обмежить місце для пішоходів. Краще там встановити клумбу з квітами, або памятник, навести порядок та прибрати металеві будки – які є туалетом. Лідія Іванівна та депутати – займіться благоустроєм рідного СЕЛА, а не розхапуванням земельних ділянок.

Comments are closed.