У БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОМУ СТАРТУЄ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ СЕРЕД ЮНАКІВ

Кількість переглядів 548

З 18 по 26 травня 2021 року Білгород-Дністровський вперше в своїй історії приймає знакову подію у світі спорту — Чемпіонат України з боксу серед юнаків. На турнір до міста прибули понад 450 юних спортсменів зі всієї України, які протягом тижня будуть боротися за можливість представляти Україну на міжнародній арені — на Чемпіонаті Європи в Боснії і Герцеговині.

Церемонія відкриття чемпіонату відбудеться 18 травня об 11:30 у спортивному комплексі «Олімп-Н». Почесним гостем заходу стане мер Білгород-Дністровського Віталій Граждан.

Організатором Чемпіонату виступає створена цього року Федерація боксу Білгород-Дністровського району (ФББДР), яку у квітні очолив Віктор Андрєєнков.

Турнір проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації боксу України, Федерації боксу Одеської області, Білгород-Дністровської міської ради, міського голови Віталія Граждана.

Офіційне відкриття Чемпіонату України з боксу серед юнаків відбудеться 18 травня 2021 року об 11:30 за адресом: Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Ізмаїльська, 149

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0