ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД ПОЧАВ РОЗГЛЯДАТИ ПОЗОВ ЖУРНАЛІСТА ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Кількість переглядів 942

20 травня 2021 року в Овідіопольському районному суді Одеської області пройшло підготовче судове засідання справи за позовом журналіста Володимира Букача про стягнення моральної шкоди, заподіяної потерпілому бездіяльністю органу досудового розслідування.

31 липня 2017 року на журналіста Букача В.М. був здійснений напад невідомих осіб в результаті чого потерпілий отримав травми, які у подальшому призвели до ІІ групи інвалідності.

Кримінальне провадження, яке було відкрито по факту нападу на журналіста, за чотири роки не виявило жодної особи, яка причетна до нападу. Журналіст вважає, що дії правоохоронців взагалі були недостатніми.

Відповідачами по справі виступають Головне управління Національної поліції в Одеській області та Державна казначейська служба України. Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору – Національна поліція України.

Підготовче судове засідання відкладене до 07.06.2021 року на 10:00 у зв’язку з необхідністю сторонам ознайомитись з відзивами на позов.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0