МОЛОДІСТЬ – НЕ ВІК, А СТАН ДУШІ!

Кількість переглядів 1019

Дорога молодь Овідіопольської громади!

Прийміть найщиріші вітання із Днем молоді – святом оптимізму, енергії та світлих надій.

 Молодість – це коли весь величезний, неймовірний світ у твоїх руках, багато можливостей і сил. Це коли багато мрій і часу для їх здійснення. Тож рухайтесь сміливо, без сумнівів і зволікань прямо до своїх найбільших, найзаповітніших мрій!

У Ваших долонях весь світ, перед Вами тисячі доріг. Кожен з Вас може обрати свою. І не обов’язково стати кимось дуже популярним і знаменитим. Але обов’язково, щоб кожен з Вас, став людиною з великої літери, яка вміє цінувати вічні цінності, такі, як доброта, совість, любов, честь і гідність.

Ви – майбутнє нашої країни. Сьогодні Ваш час. Адже саме в молоді роки закладається фундамент на все майбутнє життя. Любіть свою Вітчизну. Любіть її не на словах, а конкретними добрими справами. Правильно користуйтесь всіма перевагами Вашого прекрасного віку. Навчайтеся, працюйте над собою, розвивайтеся духовно, інтелектуально та фізично. Прагніть і перемагайте. Нехай Ваші молоді енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знайдуть гідне втілення в особистому та суспільному житті, бізнесі та виробництві, науці, мистецтві, спорті, громадській та політичній діяльності.

Тож будьте здорові і щасливі! Нехай ніколи не вичерпається ваш оптимізм, творча енергія, віра в добро та удачу! Нехай прекрасні роки молодості дадуть вам заряд позитивної енергії, подарують вірних друзів.

В цей прекрасний літній день бажаю Вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх Ваш мрій та планів.

Вірте в свої сили! Творіть! Знайте: молодість – не вік, а стан душі. Залишайтесь завжди молодими!

З повагою Овідіопольський селищний голова

Лідія САВЕЛЬЄВА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0