ДЕРЖАВНЕ СВЯТО — ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 505

Шановні мешканці Овідіопольської громади!

Вітаю Вас з загальнодержавним святом – Днем Конституції України!

Вкрай важливо завжди відчувати себе невід’ємною частиною розвитку та демократизації нашого спільного рідного дому – України! Протягом тисячоліття формувалась та вдосконалювалась українська нація. Багатовікова традиція – це характерна риса Конституційної історії нашої країни. Ще в 1710 році, коли жодна з країн не мала подібних документів, була проголошена перша українська Конституція Пилипа Орлика!

28 червня Україна відзначає 25-ту річницю від дня ухвалення Конституції України, головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

Наша велика країна прекрасна! Кожен з Вас, дорогі співвітчизники, сприяє її розвитку та процвітанню! Нехай в кожній українській родині завжди панують мир, любов, злагода та добробут! Бажаю міцного здоров`я, наснаги на добрі справи та впевненісі й віри, що гуртом ми здолаємо усі перешкоди, здобудемо мир, збережемо Україну!

З повагою Овідіопольський селищний голова

Лідія САВЕЛЬЄВА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0