ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 645

Шановні працівники поліції, дорогі ветерани органів внутрішніх справ!

Прийміть вітання з вашим професійним святом – Днем Національної поліції України.

Поліція і її щоденна служба – це запорука порядку і стабільності в суспільстві, віри в закон, впевненості в завтрашньому дні. А професія поліцейського протягом багатьох років залишається однією з найбільш значущих і затребуваних в світі.

Спокій мешканців Овідіопольської громади контролює та охороняє Овідіопольське відділення поліції №1 Одеськоьго районного управління поліції №2  Головного управління національної поліції в Одеській області.

У цей день ми по праву вшановуємо тих, хто не зважаючи на особистий час, бореться з злочинністю та правопорушеннями, забезпечує громадський порядок на вулицях нашої громади.

Нехай в цей святковий день серця всіх правоохоронців наповнюються гордістю за нелегку, але благородну справу, яку їм довірено виконувати!

Нехай вираз «Служачи закону – служу народу» стане для кожного з Вас основою і допоможе чесно і бездоганно нести службу. І нехай Вам в цьому супроводжують успіх і удача.

Поменше Вам тривожних дзвінків і побільше спокійних змін. Нехай будуть вічно молоді Ваші серця, і не вичерпується бажання зробити світ кращим, звільнити його від злочинності. Міцного Вам здоров’я, удачі, щастя, бадьорості духу, оптимізму, родинного благополуччя, підтримки і розуміння з боку рідних і близьких, усього самого найкращого!

З повагою Овідіопольський селищний голова

Лідія САВЕЛЬЄВА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

  1. День того чого нема. Є мусора авакова і йовбаки різних напрямків. А от державного органу згідно прописаних законів, правил та присяги так створити й не вдалося. Що ще раз говорить про те, що сміття може створювати лише сміття.

Comments are closed.