ХТО ЗАГУБИВ СЕРГІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА?

Кількість переглядів 1975

Осатаним часом Овідіополем курсує дивний персонаж на ім’я Сергій Анатолійович.

Все б нічого, якби не один момент – Сергій Анатолійович часто перебуває в чудовому стані, перебуваючи в якому лякає дітвору.

За нашою інформацією, Сергій Анатолійович мешкає по вул. Лесі Українки. Якщо у нього є родичи, забезпечте його перебування вдома в момент перебування у такому стані.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ХТО ЗАГУБИВ СЕРГІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА?

  1. А я предлагав йому довести до дому. Так нє. Сказав шо хоче стати ізвєстним. Каже, я всьоравно попаду в ютюб, про мене узнає весь Овідіополь. Красавчик, сказав–здєлав 👍

  2. Перед заливанням відео з контентом, що містить бранні і нецензурні висловнювання, слід присвоювати йому статус “18+” або “запіківать” аудіо.

    Нікому не заборонено вголос розмовляти з самим собою на самому собі зрозумілій мові, марити уві сні чи напівсвідомому стані, а тому претензії про “відкриті вікна”, як на мене, є надуманими, як і про “школу” під час канікул.

    1. Когда вот такого пассажира кинет белка, и он услышит голоса-это может закончится печально. Я надеюсь рядом, окажетесь именно вы, и принепременно расскажете ему,що це не заборонено))

      1. Тезка, ПАСАЖИРОМ є особа, яка перебуває у транспорті і не виконує ніяких робіт, пов’язаних з його експлуатацією. Де ти бачиш на відео до новини пасажира? Не кидайся словами, вони є бумерангом. Може, це до тебе завітала “білочка”?

        Конституція України прийнята, усвідомлюючи відповідальність перед Богом (читайте преамбулу). Слово “територія” утворено від слів “terra” (наша планета Земля) та “тора” (закон). Про Бога йдеться і у Біблії, і у Торі, а ще там написано, що буває з хамами.

        Дівчинка зі смартфоном, виявивши людину у небезпечному становищі, могла просто викликати поліцію чи дорослих на допомогу, але, скориставшись безпорадним станом Сергія, виявилася наслідувачем Хама. Вона, дізнавшись про вік Сергія, разом з Ромчиком ВАРШАНІДЗЕМ, як Хам з Тори і Біблії, висміяла його, і за це дівчинка та ВАРШАНІДЗЕ будуть покарані саме так, як написано у Торі і написано у Біблії.

        1. Ця “девочка”-це його дружина взагалі то.

          1. Вірю як Зеленському.

            Дружина завжди з україномовним чоловіком розмовляє російською, звертається на “Ви”, а також з’ясовує вік свого чоловіка, прізвище, ім’я та по батькові, а коли той невиразно називає прізвище Сержанюк, перепитує.

            Буває.

            ***

            Продемонстрована провокаційна поведінка дівчинки з дорослим чоловіком віч-на-віч іноді призводить до відносин рівня чоловік-дружина і без згоди останньої, бо просто так склалось знайомство з її ініціативи.

  3. Я не думаю, что в полиции ему бы было хорошо. А так домой доберется. А дети везде есть, даже вовремя каникул.

  4. РАГУЛЬ НОВОСТИ КАК ВСЕГДА НА ВЫСОТЕ

  5. Красавчик и его друзья, там отдыхают не первый раз! И ничего наша полиция не сделает, не сможет, и забирать таких клиентов не куда!!!

Comments are closed.