РЕМОНТ ВУЛИЦІ ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Кількість переглядів 1559

В смт Овідіополь продовжуються роботи з капітального ремонту вулиці Євгена Колісниченко, яка є частиною автомобільної дороги загального користування державного значення Н-33 «Одеса -Білгород-Дністровський – Монаші» на ділянці 37 – 42 км.

У процесі ремонту доведеться демонтувати 8 зупинок громадського транспорту, які будуть встановлені у населених пунктах громади: у с. Калаглія та у с. Миколаївка. На місці демонтованих зупинок будуть встановлені нові, відповідно до проєкту.

Також у процесі ремонту доводиться вносити корективи: деякі ділянки дороги мають проблеми з шарами дороги. У таких місцях доводиться знімати увесь шар, включаючи гравій та залишки асфальту, який чомусь виявився ще й під найдорожчою.

Роботи тривають. Деталі дивиться у відео.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “РЕМОНТ ВУЛИЦІ ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

  1. Коли колісним навантажувачем роблять те, що мають робити гусеничним бульдозером, це означає, що тендер виграла компанія, яка не мала і не має технічної можливості.

    Злодії звичайні. Будуть вам, овідіопольці, і тротуари без мінімальної ширини, і 64 дорожніх знака “пішохідний перехід” на 5 км дороги. Все буде. Чекайте до 31.12.2022.

  2. Роман, подскажите можно увидеть концепцию ограждения которое будет установлено вдоль дороги?

      1. Вы не можете постараться сделать запрос? И поинтересоваться возможно ли жителям населённого пункта предложить свою концепцию в рамках выделенного бюджета? Чтоб он выглядел не как из советского союза

          1. Это точно? Знаю что корректировки могут вноситься, но понятное дело в этом должен быть заинтересован не один человек

          2. Ромчику, не бреши.
            І проект можна змінити, і договір між замовником та підрядником.
            Ти ж сам раніше давав посилання на тендерну документацію “великого крадівництва” в Овідіополі, там про все це написано. Чи ти вважаєш, що я пишу коментарі, не вміючи читати?

Comments are closed.