НЕ ВСІ ЗАДОВОЛЕНІ КАПІТАЛЬНИМ РЕМОНТОМ ВУЛИЦІ ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКО

Кількість переглядів 2841

01 вересня 2021 року до редакції «Альтернатива.орг» зателефонувала мешканка смт Овідіополь Людмила Олександрівна Линник та поскаржилась на ремонтні роботи по вул. Євгена Колісниченко.

Окрім Людмили Олександрівни своє невдоволення вийшли висловити ще декілька мешканців Овідіополю.

В рамках своїх познань, ми спробували пояснити людям ситуацію з ремонтом та уточнили, що деякі незручності у зв’язку з ремонтом мешканці та гості селища будуть відчувати і про це повідомляла Овідіопольський селищний голова Лідія Савєльєва.

Всіх заспокоїти не вдалося. Головні вимоги:

  • людей турбує розширення дорожнього полотна,
  • людей турбує руйнування під’їздів до будинків
  • людей турбує водопровідна труба, яка проходить вздовж дороги.

Подробиці нашого спілкування дивиться у відео сюжеті.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “НЕ ВСІ ЗАДОВОЛЕНІ КАПІТАЛЬНИМ РЕМОНТОМ ВУЛИЦІ ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКО

  1. Люди вынесли все аж на дорогу, а сейчас ищут виновных, их частная собственность в их дворах

  2. Подержтвапю соседей, мы тоже против. Но кто нас будет слушать ?! Никто !!!

    1. Я подивився і послухав. Все логічно. Алкоголь призводить до дурості і нездатності критично мислити.

      Пийте горілку на днях народження, на весіллях і за упокой душ, пийте шампанське на Новий рік і при залицяннях, вживайте алкоголь, паліть тютюн і діліться власним поглядом на життя, а я подивлюсь на вас і послухаю, і з іншими поділюсь побаченим і почутим від вас, щоби вони не пили.

  3. Странные у нас люди…..
    Многотонные фуры, скачут по ямам, дрожит земля и лопают стены…
    (СДЕЛАЙТЕ ЧТО НИБУДЬ)
    Начали делать дорогу…
    (МЫ ПРОТИВ!!!!)
    🤯🤯🤯 🤒🤒🤒 🤕🤕🤕 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

  4. Не роблять дороги – погано
    Роблять дороги – теж погано
    Дивуєшся людям все більше і більше….

  5. Наконец – то по улице Колесниченко можно будет ходить пешеходам. Там нет постоянной пешеходной дорожки.

    1. Повірили словам ВАРШАНІДЗЕ про тротуар?

      Для влаштування тротуару повинні бути пішоходи. Ставлять камеру, фіксують кількість пішоходів на проїзній частині за певний період часу і кількість наїздів на них водіями саме на цій частині дороги, потім ув’язують все це і вирішують питання про тротуар.

      Дурних нема викидати гроші на тротуари, коли на цій вулиці стабільно збільшується трафік і середня швидкість транспорту, а ДТП і жертви не є “пішохідними” і трапляються при обгонах і повороті з крайнього лівого положення, що змушує проводити розширення саме проїзної частини.

      Хочу також повідомити, що після розширення проїзної частини і встановлення ліхтарів під ними почнуть “ночувати” водії фур, а водогін, який опиниться за “червоною лінією” дороги, виведуть з експлуатації і він буде прокладений ближче до будинків за рахунок водокористувачів. Стовбури дерев за п.3.4.3 ДСТУ 3587-97 не можуть розміщуватися ближче 4 (чотирьох) метрів від проїзної частини вулиці, а чагарники ближче 1,5 м при висоті не вище 50 см

      https://ukryama.com/files/DSTU3587-97UA.pdf

  6. Удивляюсь людям, делаешь плохо ,не делаешь тоже плохо. В том то и дело что фуры ездят по плохой дороге и от этого трескаются стены,а если дороги будут хорошие,то этого не будет.

  7. Дорогу сделают. Заезды никто делать не будет.

  8. Ну и зачем туда приехал Роман? Поумничать про фундаменты?, Эксперт?

  9. Светофор возле Дальницкого магазина предусмотрен?
    При отремонтированной дороге там будет очень быстрый трафик, так просто там не перейдешь дорогу.

    1. Тезко Аноніме, для встановлення засобів регулювання дорожнього руху (розмітка, знаки, світлофор, острівок безпеки, шлагбаум) конче необхідні людські жертви.

      Збільшення часу водіїв на дорогу в обмін на людські душі пішоходів.

      У Вас особисто є реальна можливість наблизити час встановлення світлофора, але для цього на Вас повинна наїхати машина, від чого Ви маєте померти, а Ваші родичі і односельці повинні влаштувати масові звернення до органів місцевого самоврядування і органів державної влади, до Спілки автомобілістів України, до народного депутата України з проханням встановити світлофор. Так само, як встановили світлофор на в’їзді до Великодолинського з Одеси.

      Хоча, ні. Треба, щоби таких як Ви було двоє-троє, бо встановленню світлофора має передувати встановлення дорожнього знаку 1.39 чи 1.41, для яких теж треба жертви.

      Але все в Ваших руках. Не падайте духом. Ви зможете. УКРАЇНА – понад усе.

  10. Что нужно знать о скоростном режиме в Украине. С какой скоростью разрешено передвигаться по автодорогам

    В пешеходной (жилой) зоне – 20 км/ч.
    В населенных пунктах (городах) разрешенная максимальная скорость движения – 50 км/ч.
    На автодорогах за пределами населенных пунктов разрешено ехать со скоростью 90 км/ч. А по ул. Э. Колисниченка несутся с бешенной скоростью, так что земля действительно трясется и жители правы. Когда ждешь маршрутку, пролетают фуры так что кажется , что ветром сдует с тротуара, а во ВРЕМЯ НЕПОГОДЫ еще и обдаст холодным душем. Вот где надо контроль полиции и поставить в начале населенного пункта и в конце ЗНАКИ ОГРАНИЧЕНИЯ СКОРОСТИ.

  11. И ЗНАКИ ОГРАНИЧЕНИЯ СКОРОСТИ надо поставить немедленно сейчас, пока идет ремонт дороги, чтобы чтобы водители фур привыкли к положенному скоростному режиму.

  12. ВОПРОС.Почему не восстановить тротуары в существующем месте? Зачем делать их вдоль проезжей части? Это как минимум не безопасно! да и есть существующие, просто их нужно привести в порядок.

    1. Вдоль проезжей части будет обочина в виде тротуаров. Тротуары в существующем месте будут восстановлены поселковым советом, но немного позже.

Comments are closed.