КАЗАНЦЕВА ПОВЕРНУЛАСЬ… НАРАЗІ У ТАЇРОВЕ

Кількість переглядів 1912

Скандально відома, колишній архітектор Овідіопольського району та міста Чорноморськ Надія Казанцева повернулась. І цього разу вона повернулась до Таїровської громади.

З посади архітектора Овідіопольського району Надія Костянтинівна звільнилась з причини недовіри районних депутатів, а з Чорноморської посади довелось піти з причини відсутності необхідної освіти.

Чи отримала вже Надія Костянтинівна необхідну освіти поки не відомо, але на останньої сесії вона була доповідачем, як в.о. начальника Управління містобудування, архітектури та землеустрою по 34 питанню порядку денного «Про часткове скасування рішень виконавчого комітету Сухолиманської сільської ради». Ніяких подробиць, які рішення скасували та чому, на сайті Таїровської селищної ради знайдено не було.

Історія знаходження Казанцевої Надії Костянтинівні на посадах архітекторів наша редакція описувала у деяких своїх матеріалах.

У 2016 році прізвище Казанцевої Н.К. фігурувало у кримінальному провадженню щодо колишнього заступника Овідіопольської РДА Рудика М.М., який був ВИЗНАНИЙ ВИННИМ В ОТРИМАННІ ХАБАРЯ у сумі 5 тис доларів США за вирішення питань ПРИ ПОГОДЖЕННІ АРХІТЕКТУРНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ. Але тоді вина Надії Костянтинівни, яка на той момент тимчасово виконувала обов’язки начальника Управління архітектури та містобудування Овідіопольської РДА, доведена не була та щодо неї не було винесено жодного документа з цього приводу. Винним залишився один Микола Рудик.

Проте, цього стало достатньо для того, щоб депутати Овідіопольської районної ради вимагали від керівництва райдержадміністрації її звільнення.

Окрім конфліктів з депутатським корпусом в Овідіопольському управлінні архітектури були дуже часті конфлікти й з жителями району. Один конфлікт з мешканкою с. Сухий Лиман закінчився рішенням Одеського окружного адміністративного суду по справі №815/3011/16, яким була визнана бездіяльність відділу архітектури, який очолювала Казанцева Н.К. і своїм рішенням суд зобов’язав погодити розроблений проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки по адресу вул. Зелікова, 51-а в с. Сухий Лиман. Апеляційна інстанція підтвердила рішення суду першої інстанції та залишили його без змін.

Що чекає мешканців Таїровської громади з призначенням Казанцевої Н.К. на посаду начальника Управління містобудування, архітектури та землеустрою? Час покаже, але у таких випадках завжди на ум приходить лише народна мудрість «горбатого могила виправить».

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬЕТРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “КАЗАНЦЕВА ПОВЕРНУЛАСЬ… НАРАЗІ У ТАЇРОВЕ

    1. Если Надежда считает, что все, что в моей статье ложь, она может защитить свою честь.
      1. Дело по взятке было и пан Рудык получил приговор. Взятку он брал именно за архитекторские документы. Да, Казанцевой не давали подозрение, но “осадочек” остался, она ведь была тем человеком, который должен был подписывать те документы, за которые Рудык брал взятку. Но, не пойман не вор и Надежда Константиновна, осталась в стороне.
      2. Решение сессии с требованием ее отставки было: 26.07.2016 года № 108-VII
      3. Решение суда, где указано, что она бездействовала есть: №815/3011/16.
      Помимо этого есть и видео материал, когда мы ходили к Надежде Константиновне и ходили не одни.
      Ее способ работы очень подходящий для тех, кому необходимо создать проблемы людям, чтобы люди были сговорчивыми.
      Раз Надежда Константиновна так возмущена и пишет, что я вру, значит мы опять идем к ней на работу!
      А наше посещение мы запишем на видео и все все увидят!!!

    2. А шо ? , КАЗАнцева стала В/О архітектора раніше аніж отримала “СЬІР – ти – Фікат” архітектора” ???

      1. Получается так. Она везде пихает эти сертификаты, но нигде не показывает своего диплома. Просто интересно, какое у нее образование по диплому?

  1. Посетите ещё Никитенко, мразь конченую. Вывалилась из своего Мирного задрыпаного. Что она забыла в у нас в Таирово? Хамка безмозглая. Тварь проклятущая. Нафига она нужна? Одного зама с головой хватает.

  2. Во все все виноваты. Дайте мне участок на Козачьем поле!

  3. Варшанидзе удаляет комментарии.
    Почему раздерибанили козачье поле?

    1. РозДЕРИБАНили Казаче поле із-за Видри !
      Якби не він, то поле стояло б і далі !!!
      100 %

  4. Роман,а сколько участков вы и ваши родственники получили на казачьем поле?

  5. А почему все вопросы только к Роману?
    Вы посмотрите кто там получил земельку!!!
    Все известные Овидиопольские фамилии…
    Работнички сельсовета.и могие известные особы….

  6. Що до козацького поля оформіть заяву та напишіть її сюди.
    E-mail: info@nabu.gov.ua (для звернень громадян, повідомлень в порядку законів України «Про запобігання корупції» та «Про Національне антикорупційне бюро України», заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення або необґрунтовані активи)
    Там є багато людей в списках які вже мають землі і купу грошей. А для пересічний шромадян – ніколи землі нема.

  7. Как это знакомо, аналогичные нападки были на Великодолинское, дали бабла на газету типа и всё прекратилось. Дайте взятку тыс. 150-200 и интерес к вам пропадёт.

Comments are closed.