ПОЖЕЖА В ОВІДІОПОЛІ ПО ВУЛИЦІ СОБОРНА

Кількість переглядів 2898

12 вересня 2021 року в смт Овідіополь в будинку № 77 по вул. Соборна відбулось загоряння житлового будинку.

При прибутті на місце пожежі, рятувальники встановили загоряння домашнього майна та стелі в одноповерховому приватному житловому будинку на площі 20м2. Під час самостійного гасіння пожежі отримав опіки кінцівок та обличчя господар громадянин Нікітінський С.М., 1953 р.н., якого у стані середньої тяжкості госпіталізовано до медичного закладу.

Причина пожежа – запалена свічка. Деталі у відео сюжеті.

За результатами гасіння, врятований житловий будинок та майно у ньому. Від ДСНС залучались одна одиниця техніки та 4 осіб та з МПК «Великодолинське» 1 одиниця техніки та 3 осіб.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ПОЖЕЖА В ОВІДІОПОЛІ ПО ВУЛИЦІ СОБОРНА

  1. Чекаємо на новину про рахунок, який МПК “Великодолинське” та підрозділ ДСНС виставлять фізичній особі Нікітінському С.М. за надані останньому послуги.

    А також на новину про майно, яке зникло з будинку №77 по вулиці Соборній в Овідіополі під час гасіння пожежі і “проливання” осередків димоутворення.

    1. Откуда у вас такая информация? Какие все таки люди сплетники! Вам не противно, от самих себя?

    2. Слыш чертила ты за свой базар ответишь

      1. За свой базар отвечайте, сами! У людей горе, а вы бред несёте, лучше бы чем то помогли бы, чем гадости на людей говорить,!

  2. А що в Овідіополь нема своєї пожежної машини ? Напевне всі грошики сільська рада прихватили, що навіть на пожежників не вистачило. Останнє що було роздали тим хто при владі і обирає бідний народ. Чому в списках на два чоловіки які були в АТО, 100 – знахабнілих держслужбовців ? Чому в списках не проживаючі на території громади люди ? Ми так розуміємо, що відповіді приховуються , а все що цього стосується – не афішується ?

    1. Ты же все должен знать!!! Спроси у своего депутата!!!

      1. Выдра, не нервничай.
        Тебе мало 2 га.?

Comments are closed.