«МИСЛИВЦІ» ЗА ЧУЖИМ М’ЯСОМ

Кількість переглядів 2671

Репортаж редакції «Альтернатива.орг» про незаконну торгівлю м’ясом спонукав жителів Маякської громади звернутись до нас та донести свої обґрунтовані підозри щодо двох братів з села Мирне (Біляївська громада).

Події, про які розповіли нам мешканець с. Йосипівка Олександр Горбань та староста села Лариса Петренко, відбулись 22 жовтня 2021 року. Мешканець с. Мирне, як потім з’ясувалось – Руслан Яловчук, використовуючи власний автомобіль білого кольору Toyota Hiace д/з ВН3353НТ вкрав корову Олександра Горбаня та вивіз її в сторону автошляху М-15 «Одеса – Рені».

Як з’ясували мешканці с. Йосипівка, у той час коли Руслан Яловчук займався викраденням корови, його брат на подібному автомобілю сірого кольору Toyota Hiace зображав з себе оптового покупця домашніх тварин.

Саме цікаве, що всі дані про дії цих братів є у поліції, але жодних реальних процесуальних дій поліція не робить. За інформацією від старости с. Йосипівка, Руслан Яловчук має маленькій бізнес в с. Мирне – торгівля м’ясом. І зовсім ймовірно, корову Олександра Горбаня вже давно реалізовано у вигляді м’яса.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
1
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

15 thoughts on “«МИСЛИВЦІ» ЗА ЧУЖИМ М’ЯСОМ

  1. Мені подобається, чудовий репортаж.

  2. Я конечно дико извиняюсь, но ответьте на вопрос какае дело имеет свинина к ворованым коровам?

    1. Прямое. Прежде, чем задавать такой вопрос, внимательно послушайте, что сказано в сюжете: именно репортаж о незаконной продаже свинины и навел жителей Йосиповки на мысль обратиться в редакцию с их проблемой.

  3. Мне кажется они не украли для половых утех.

  4. Почему вы не разкажите правду и не снимите репортаж как вы в не давние время хотели щемить рыбаков на лимане и вам тихо и спокойно объяснили не лезть,вы пожрали шашлычки и уехали .где же делась ваша храбрость? наглость и сильное чувство все делать по закону а? или вы думаете об этом не кто незнает?

  5. “Супер мега журналист”… Уже и до коров добрался…
    А дальше, что будет?? Ниже плинтуса опустился

  6. А дальше будет половой акт с коровой с летальным исходом в прямом эфире. Рома он такой, способный

    1. Летальный исход надеюсь не для коровы

  7. Романе, чому репортажі та спілкування з населенням не державною мовою?

    1. Потому что он тупой и с ним ещё тупее.2 барана

  8. Проблема на самом деле серьезная и заниматься должна Голова – пойти и открыть ногой дверь к этим особям в форме, заставить их работать, а не крышевать наркоту, вороваек и прочую нечисть.
    Но Голова этого сделать не может т.к. у самой рыльце в пушку и ей сразу укажут ее место.
    А потом удивляются почему люди закидывают райотделы камнями.

  9. Люди что вы пишите ? Если бы у вас украли какое-то животное . Как бы вы на это ореагировалибы? И ли вы сильно шикарно живёте,.

Comments are closed.