212 ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО. ЗАВТРА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 2351

28 жовтня 2021 року о 10 години ранку відбудеться пленарне засідання Овідіопольської селищної ради VIII скликання. Місце проведення: адмінбудинок за адресом: смт Овідіополь вул. Т.Шевченка,169.

Рекомендований порядок денний:

  1. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Овідіопольської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року
  2. Про витрачання коштів резервного фонду селищного бюджету за І півріччя 2021 року
  3. Про затвердження розпорядження селищного голови , яке видане  в міжсесійний період.
    Доповідач: Каранфілова І.О., начальник фінансового відділу
  4. Про впорядкування оплати праці керівників комунальних підприємств, комунальних установ Овідіопольської селищної ради
  5. Про порядок розподілу орендної плати за користування комунальним майном
    Доповідач :Крутоголова О.О., начальник відділу правового забезпечення
  6. Про затвердження статуту КП «ВОДОПОСТАЧ» у новій редакції
    Доповідач :Дядік О.О, директор КП «ВОДОПОСТАЧ»
  7. Про внесення змін до рішення Овідіопольської селищної ради від 15 березня  № 138-VIII «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Овідіопольської селищної ради, що підлягають передачі в оренду »
  8. Про утворення старостинських округів Овідіопольської селищної територіальної громади
  9. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення щодо кандидатури старости в Овідіопольській територіальній громаді
    Доповідач :Крутоголова О., начальник відділу правового забезпечення
  10. Про затвердження Положення Комунальної установи «Центр раннього втручання, соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» Овідіопольської селищної ради в новій редакції
    Доповідач :Вашестік С.В.,  директор КУ «Центр раннього втручання, соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями»
  11. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15 липня 2021 року № 310-VIII «Про затвердження Положення про відділ архітектури, містобудування, інфраструктури та житлово-комунального господарства Овідіопольської селищної ради»
    Доповідач: Колоскова Н.І., в.о. начальника відділу архітектури, містобудування, інфраструктури та житлово-комунального господарства
  12. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа Овідіопольської селищної ради на 2021-2023 роки
    Доповідач: Назарова Т.В., начальник Служби у справах дітей
  13. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»
  14. Про надання дозволу на приватизацію квартири гр. Думену О.І. разом із членами сім’ї
    Доповідач з земельних питань: Малицька Ю.І., начальник відділу земельних відносин
  15. Про скасування п.8 та п.20  додатку до рішення селищної ради від 05.08.2021 року № 414-VІІІ «Про надання громадянам України Будній В.М. та іншим (всього 35 осіб) дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства»
  16. Про скасування п.16  додатку до рішення селищної ради від 05.08.2021 року № 416-VІІІ «Про надання громадянам України Бадьорному Д.І. та іншим (всього 35 осіб) дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства»
  17. Про скасування п.17 додатку до рішення селищної ради від 05.08.2021 року № 418-VІІІ «Про надання громадянам України Афанасьєву В.О. та іншим (всього 24 особи) дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства»
  18. Про надання КП Овідіопольської селищної ради «Овідіополь-Сервіс» дозволу на розроблення технічної документація із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Т.Шевченка, 204
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев‘ять) років АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОДЕСАГАЗ» для обслуговування газорегуляторного пункту
  20. Про надання громадянину України Вербицькому В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  21. Про надання громадянці України Главацькій А.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  22. Про надання громадянці України Грачовій М.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка)
  23. Про надання громадянину України Ліхтар А.Р. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  24. Про надання громадянину України Топальському Ю.Ю. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  25. Про надання громадянці України Троянській О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  26. Про надання громадянину України Артемєву О.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  27. Про надання громадянину України Боговик Л.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  28. Про надання громадянину України Думену О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  29. Про надання громадянці України Кашалаповій М.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  30. Про надання громадянину України Кушку А.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  31. Про надання громадянину України Третяк Л.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  32. Про надання громадянину України Аджидаряну В.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  33. Про надання громадянці України Андрієвській Н.О. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  34. Про надання громадянину України Буравицькій Г.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  35. Про надання громадянці України Ганьшиній І.Є. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  36. Про надання громадянам України Головатюк Н.Й. та Дяченко О.Й. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  37. Про надання громадянці України Гудзь Ю.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  38. Про надання громадянці України Кіліяновій В.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  39. Про надання громадянці України Котенко С.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  40. Про надання громадянам України Ладан С.О. та Чечельницькій Т.О. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  41. Про надання громадянам України Осадченко О.П. та Білоус О.П. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  42. Про надання громадянці України Пастуховій Н.П. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  43. Про надання громадянці України Поліщук Г.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  44. Про надання громадянці України Похольченко Л.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  45. Про надання громадянам України Станішевській А.О., Станішевській Л.В. та Станішевському О.Ц. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  46. Про надання громадянці України Таратоновій Н.Г. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  47. Про надання громадянину Російської Федерації Фірсенкову О.О. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  48. Про надання громадянці України Чумак Т.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  49. Про надання громадянам України Щукіній Л.В. та Піданюк Н.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  50. Про надання громадянам України Яценко С.М., Чуприні Л.М. та Рутті І.М. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  51. Про надання громадянці України Павленко О.В. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки
  52. Про надання громадянці України Гуртовій Л.Г. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  53. Про надання громадянину України Буімову О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  54. Про надання громадянину України Демянюку І.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  55. Про надання громадянам України Манукяну М.В. та іншим (всього 8 осіб) дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства
  56. Про надання громадянці України Макусі В.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  57. Про надання громадянці України Станішевській А.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  58. Про надання громадянину України Автутову Д.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  59. Про надання громадянці України Волковій В.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  60. Про надання громадянці України Гурській О.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  61. Про надання громадянину України Гуцолу А.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  62. Про надання громадянину України Ліщенку Є.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  63. Про надання громадянину України Петрову О.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  64. Про надання громадянину України Савгірію Л.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  65. Про надання громадянці України Мамонтовій Л.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  66. Про надання громадянці України Осадчій О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  67. Про надання громадянину України Чорнопятку Г.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  68. Про надання громадянці України Шевченко Л.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Цаболовій М.К. в довгострокову оренду терміном на 30 (тридцять) років для будівництва і обслуговування будівель торгівлі
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється громадянину України Вишневу А.О. із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»
  71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється громадянину України Кечі В.Д. із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»
  72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Відвічук Л.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дікуну В.П. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Заволоці Л.А. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Іванісовій О.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кондратьєву Ю.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Лашко Р.С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мотрой П.Д. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Мочернюк Л.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мунтяну С.С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Нікітіній Г.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Поляковій Н.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Хоменку І.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Артем’єву О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гаубріх К.К., Гаубріх Л.С., Гаубріх В.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Каранфіловій Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Цуркан В.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кану Миколі Борисовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фішилєву О.А., Фішилєву І.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у  власність громадянину України Куркану Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства
  91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у  власність громадянину України Міхайліді Леонтію Георгійовичу для будівництва індивідуальних гаражів
  92. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Міхайліді О.Л. земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Вангелію І.І. для будівництва індивідуальних гаражів
  94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Костіну Г.В. для будівництва індивідуальних гаражів
  95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лазаренку О.В. для будівництва індивідуальних гаражів
  96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Нікітіній Г.О. для будівництва індивідуальних гаражів
  97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Сарахману В.Ф. для будівництва індивідуальних гаражів
  98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Шевченко І.В. для будівництва індивідуальних гаражів
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Мазуріній Н.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Мініч Н.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  101. Про припинення громадянину України Лазарєву С.В. права постійного користування земельною ділянкою та передачу безоплатного у власність для ведення фермерського господарства
  102. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Бушмі А.О. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  103. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Андрєєвій Я.С. для ведення особистого селянського господарства
  104. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Балтак С.П. для ведення особистого селянського господарства
  105. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Вангелій Р.М. для ведення особистого селянського господарства
  106. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Горбуновій Н.О. для ведення особистого селянського господарства
  107. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гоцуленку А.О. для ведення особистого селянського господарства
  108. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Данилюку В.В. для ведення особистого селянського господарства
  109. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Добровольській Н.М. для ведення особистого селянського господарства
  110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Єременку С.В. для ведення особистого селянського господарства
  111. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Згобі Н.В. для ведення особистого селянського господарства
  112. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кантанович О.П. для ведення особистого селянського господарства
  113. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кеосьяну П.С. для ведення особистого селянського господарства
  114. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кеосьян С.Є. для ведення особистого селянського господарства
  115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кеосьяну С.Є. для ведення особистого селянського господарства
  116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кобзаренко Л.М., Мушинській О.М. у власність для ведення особистого селянського господарства
  117. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Котенко С.В. земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  118. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Левицькій В.А. для ведення особистого селянського господарства
  119. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Молчанову С.О. для ведення особистого селянського господарства
  120. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Пазечко В.В. для ведення особистого селянського господарства
  121. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Тітомир І.В. для ведення особистого селянського господарства
  122. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Чебаненко Н.А. для ведення особистого селянського господарства
  123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянину України Вербицькому О.Г. для ведення особистого селянського господарства
  124. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянці України Завгородній І.М. для ведення особистого селянського господарства
  125. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянці України Кірічек М.В. для ведення особистого селянського господарства
  126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянину України Малиновському В.Й. для ведення особистого селянського господарства
  127. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянці України Стельмах В.Л. для ведення особистого селянського господарства
  128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянці України Харчук Т.В. для ведення особистого селянського господарства
  129. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Алєксєєву О.І. для ведення садівництва
  130. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Аксеніну В.Г. для ведення садівництва
  131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бадьорному Д.І. для ведення садівництва
  132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бакаловій О.І. для ведення садівництва
  133. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білоциценко С.М. для ведення садівництва
  134. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бєлінській С.М. для ведення садівництва
  135. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боговик Л.М. для ведення садівництва
  136. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Бондаренко Н.А. земельної ділянки для ведення садівництва
  137. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Величко Т.С. для ведення садівництва
  138. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Величку Ю.В. для ведення садівництва
  139. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вербицькій О.П. для ведення садівництва
  140. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волошину С.О. для ведення садівництва
  141. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гайдуку П.М.. для ведення садівництва
  142. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Григорій Л.Х. для ведення садівництва
  143. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Денисенку Д.М. для ведення садівництва
  144. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Делебіс Г.Д. для ведення садівництва
  145. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івановій В.М. для ведення садівництва
  146. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальчук І.В. для ведення садівництва
  147. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Козиренко В.М. у власність для ведення садівництва
  148. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коротких О.В. для ведення садівництва
  149. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Круглик Н.С. для ведення садівництва
  150. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кругленко Н.В. для ведення садівництва
  151. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кульчицькій В.В. для ведення садівництва
  152. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Курило Г.А. для ведення садівництва
  153. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Курочці Н.Д. земельної ділянки для ведення садівництва
  154. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лещенку О.П. для ведення садівництва
  155. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лещенко О.С.  для ведення садівництва
  156. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Липачу А.В. для ведення садівництва
  157. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазіровій З.Г. для ведення садівництва
  158. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Огмрцян І.Г. для ведення садівництва
  159. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Падурцю Ю.І. для ведення садівництва
  160. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Падурець Г.М. для ведення садівництва
  161. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петлик О.М. для ведення садівництва
  162. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Перельотовій В.О. земельної ділянки для ведення садівництва
  163. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савельєву М.С. для ведення садівництва
  164. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соловчук В.М. для ведення садівництва
  165. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рябоконь О.В. для ведення садівництва
  166. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фіцеру М.В. для ведення садівництва
  167. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цибульській В.І. для ведення садівництва
  168. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевколович В.М. для ведення садівництва
  169. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чміль Л.Ю. для ведення садівництва
  170. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чумаченко М.Г. для ведення садівництва
  171. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яценко С.М. для ведення садівництва
  172. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Яценко А.С. земельної ділянки для ведення садівництва
  173. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Гаубріх В.О. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  174. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Логвенюк Н.К. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  175. Про надання громадянці України Мазур Р.Р. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  176. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Абабіну Г.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  177. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Гаубріх К.К. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  178. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Гребьонкіну К.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  179. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Гуцалюку О.А., Жиганюк Н.А. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  180. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Дутнєвій Л.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  181. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Кашалаповій М.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  182. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Колосу В.Г. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  183. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Скачкову В.П. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  184. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Сотолюку В.А. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  185. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Струк Т.Л. та Струк В.П. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  186. Про відмову у  затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянину України Видрі О.Г. для ведення особистого селянського господарства
  187. Про відмову у  затвердженні Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  земельної ділянки громадянці України Гордус О.А. для будівництва індивідуального гаражу
  188. Про відмову у  наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га, у власність громадянину України Дерменжи В.М. для ведення особистого селянського господарства
  189. Про відмову у  затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Каранфілову М.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  190. Про відмову у  затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянину України Кучеренку М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  191. Про відмову у  затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянину України Лозі Ю.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  192. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду  громадянину України Марциненку В.Г. для будівництва індивідуального гаражу
  193. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянці України Непомящій О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  194. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянину України Попову О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  195. Про відмову у  наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1900 га  громадянину України Суховію Р.І. для ведення особистого селянського господарства
  196. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянину України Чумаку С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  197. Про відмову громадянам України у наданні згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, будівництва індивідуальних гаражів на території Овідіопольської селищної ради
  198. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду громадянці України Марциненко Л.Є. для будівництва індивідуальних гаражів
  199. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Заволоці О.С.  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  200. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Лісковецькій Н.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  201. Про надання громадянину України Куркану Ю.М. в короткострокову оренду терміном на 1 (один) рік земельної ділянки
  202. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Абабіній Л.В. для ведення садівництва
  203. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кириленко В.Є. для ведення садівництва
  204. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тулянцевій М.Й. для ведення садівництва
  205. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Петельському О.В.. для ведення особистого селянського господарства
  206. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ярославцеву Я.В. для ведення особистого селянського господарства
  207. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев‘ять) років ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЮТА» для обслуговування та експлуатації виробничих приміщень, господарських будівель та споруджень
  208. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Андронакі В.Ф. для ведення фермерського  господарства
  209. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Андронакі Л.В. для ведення фермерського  господарства
  210. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Андронакі Л.В. для ведення особистого селянського господарства
  211. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам України Андронакі В.Л., гр.Андронакі Є.Л. в оренду на 7 (сім) років для ведення фермерського  господарства
  212. Про припинення комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ»
    Доповідач: Савельєва Л.І., селищний голова

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

37 thoughts on “212 ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО. ЗАВТРА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. Дерибан продолжается?
    Варшанидзе,а почему ты не платишь налоги?
    Задолженность в пенсионный фонд 6000 из-за тебя кто-то пенсии недополучает.

    1. У тебя не верная информация. У меня на сегодняшний день не только нет недоимки по налогам и сборам, а также и по ЕСВ, но даже есть переплата, т.к. некоторые налоги я уже заплатил, а обязательство об их уплате наступит позже.

      1. Ромчику, не ухиляйся.

        У тебе синочок консультує місцевих, і ти знаєш, що ЄСВ не входить до системи оподаткування (ч.2 ст.8 Закону №2464-VI), а тому не є ані податком, ані збором.

        Тебе спитали про твою особисту заборгованість перед Пенсійним фондом України зі сплати ЄСВ, то й відповідай на запитання, якщо у тебе є на нього відповідь, або скажи “не знаю” чи “не пам’ятаю”.

  2. Що це за рішення” про припинення …” Чого ???

    1. Про припинення громадянину України Лазарєву С.В. права постійного користування земельною ділянкою та передачу безоплатного у власність для ведення фермерського господарства

  3. Про припинення комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ»

    1. про припинення ??? чого ??? роботи ? діяльності ? юридичної особи ???

  4. Короче , Давідович і компанія хочуть пиляти кошти НСЗУ !!! Але можуть залишитись , як у казці ” біля розбитого корита ! !

    1. Ему нечего пилять,солтык все до него выпелил с корнями!

  5. Почитал проекты некоторых пунктов . Создание старостинских округов – один округ и один староста на два села ? Или я что-то не так понял ? Если да , то с какого перепугу ? Что за странное предложение ? Почему одним все , а другим ничего … А ликвидация центра первичной медицины путем присоединения его к больнице это что вообще за цирк ? На фон е больницы которая все больше и больше приходит в упадок ( это и сокращение персонала , и сокращение количества медуслуг ,и закрытие отделений ) центр семейных врачей единственное что нормально работает .Когда смотришь на подобные предложения , проекты , то складывается такое впечатление что руководителям громады плевать на будущее громады – главное что-то урвать здесь и сейчас .

    1. Так жирная тв*рь видимо должна Давыдовичу … Вот и потянули руки к чужому ) сравнить работу первички с вонючей больницей , ещё и с директором имб*цилом Литвинчуком, который в принципе не плавает в законах … Да….ОТГ прям развивается ….

  6. як дізнатися список депутатів Овідіольської селищної ради та їх місце проживання?

  7. Ну и где видео с сессии ? Там очень интересный финал был с тупыми депутатами которые голосовали ЗА

      1. Наверное что то важнее сессии с дебильными решениями

        1. Мясо же на улице продают …. Бабки с цветами …. Ужас что творится

  8. ” Містечковість ” – как раз это точно характеризует депутатов Овидиопольской ОТГ во главе с Савельевой Л.И . . Таким темпом они , словно сумасшедшие скоро смогут отменить реформу и отправить в отставку самого презедента ! Скорей презедента не отправят – ибо слуги народа не смогут это сделать ибо он свой ! Дикость – ликвидировать или ” припинити” существование комунпредприятия семейной медицины! Просто ” слуги народа ” Литвинчук , Газиян и компания решили , что 20-30 милионов будут не лишними и смогут распилить их !!! Через ремонты-откаты , закупку оборудования-откаты и прочее ! Ибо . роддом уже не работает и по 400-500 доларов США за появление на свет каждого ребенка в карман Литвинчуку не капает ! А на абортах Литвинчук свой апетит не может удовлетворить ! И даже сама Чегодарь не смогла вразумить своего вчерашнего любимца-доктора Давидовича , протеже которого была многие годы ! Деньги не пахнут ! И Давидович готов судиться с Тимошенко Анной и КП семейной медицины , которая позволила себе такую ” наглость ” не слушаться\ Главного ! Что ж , постраждают как всегда рядовые смертные ! Будут суды , тяжбы и семейники не успокоятся ! А Давидович доведет план каждому доктору сколько нужно ложить в его карманчик белого халата денежек ! Ибо , как говорят , деньги он любит больше всего ! А будет ли он делиться с колегами депутами ” слугами нашего народа ” большой вопрос ?

  9. Валерий Ославский депутат Одесского областного совета коммисия по здравоохранению области

    Закон о местном самоуправлении дал каждой громаде много полномочий.
    Но и ответственности прибавил.
    И в тех громадах , где местная власть это понимает , сохраняются такие важные социальные объекты, как школы, садики, больницы , библиотеки и так далее сохраняются. А там, где ещё и смотрят в будущее – развиваются.
    Вчера на сессии Овидиопольского поселкового совета рассматривали важнейший вопрос : объединение первичной и вторичной медицины в одно лечебное учреждение.
    Вокруг него было много манипулятивного информационного фона. Вот несколько тезисов противников:
    – врачей уволят;
    – пациенты первички останутся без помощи;
    – если объединить два учреждения , то НСЗУ перестанет финансировать и тд, и тп.
    Как член комиссии по здравохранению областного совета взял слово и постарался на примере успешных кейсов других громад, которые уже провели подобные оптимизации ,а так же нормативных документов , объяснить ключевые моменты при слиянии двух предприятий:
    1. Врачи вместе с пациентами , которые подписали декларации , продолжают работать, а пациенты продолжают получать соответствующие услуги.( кстати, подобное в этом учреждении уже
    2. НСЗУ покупает услуги , если они соответствуют требованиям пакетов ( техническим и кадровым). В договоре так же четко прописывается и те случаи, когда финансирования можно лишиться.
    3. Экономические выгоды для громады, когда содержишь и аккумулируешь средства в одном лечебном учреждении, а не распыляешь на два . В том числе и получение новых пакетов от той же НСЗУ .
    Мне приятно , что и без моего выступления, большинство депутатов Овидиопольского сельского совета сами разобрались в вопросе и приняли решение о слиянии.
    Недовольные таким решением, к слову ,тоже были. Но, будем честны, кому понравится терять хороший оклад и «тёплое» место?
    И ещё несколько слов о правопреемнике Овидиопольской больнице: сейчас среди пакетов НСЗУ находится и ковидный . На сегодня в больнице проходит лечение 120 таких пациентов.
    В ноябре на ее базе открывается КТ и запускается новый рентген . Материально-техническая база позволяет рассчитывать ещё на несколько новых пакетов в 2022 году.
    Одним словом, появляется возможность говорить о достаточно хорошим лечебно-диагностическом центре, что очень важно в наше непростое время!
    Будьте здоровы и берегите друг друга!

  10. Очень жаль персонал, врачей, которые получают зарплату максимум в 10 тысяч грн., но при этом не жаль такую молодую и активную подопечную Чегодарь Н,А., госпожу Тимошенко Анну, которая понятно почему так рвется сохранить всё, как есть, ведь согласно её декларации за 2020 год, её зарплата в данном КП составила… 641213 грн, что в среднем 53434 грн. в месяц!!! Не верите? Смотрите здесь: https://declarations.top/timoshenko-anna-valeriivna/b2c7c987-3f20-4bda-b9bd-a333e355afbc/
    Картина маслом, как говорится!

    1. Ну так наверное официальная зар-та складывается из контракта подписанного Савельевой/Литвинчуком , и под каждой премией те же подписи … В чем проблема если она законная и заслуженная … Лучше киньте зар-ту Литвинчука и Савельевой которые деребанят деньги на 2 х , и у которых лежит дело в Черноморской прокуратуре по деребану денег на детский сад …

      1. Так а это лишь бы пернуть в воздух для лохов которые не понимают ничего ) мало того что это официально все по контракту с местной властью с их подписями , так там ещё и нет ни копейки денег ОТГ , финансирование идёт из НЦЗУ за проделанную работу прибыльного предприятия с отличными врачами ) в отличие от больницы которая выпрашивает деньги местного бюджета и бюджета района )))

    2. Что Сливка , не можешь спать ночами ?) Струсил в свое время теперь жаба давит что подняли такое предприятие прибыльное ?) Сиди в своем архиве архивариус…

        1. Мля ….может в архив пойти ,…. 400 тыс и Лэнд Ровер ….. Круто

    3. Центр первичной медицины получает деньги из Киева ( от НСЗУ ) .Чем больше людей у семейных врачей ,чем больше услуг и ит.д. тем больше денег он получает ( если не ошибаюсь ,то там что-то около 20 млн за год ) . Это успешный и весьма “зарабатывающий на себя ” центр .
      Чего не скажешь о больнице ,где даже медсестр уже не хватает и денег нет .Ну не хотят люди идти к нашим врачам в больнице ,а ищут хороших специалистов в Одессе .
      А вот допустим таже Савельева получает зарплату не из денег которые ей присылают из Киева ,а непосредственно из местного поселкового бюджета . И в прошлом году пани Савельева получила 400 тыс грн зарплаты . И ее заместители не маленькие суммы получили .И это в ОТГ в которой не хватает денег на многие нужды . Овидиопольская ОТГ пока что бедная ОТГ ,денег на развитие нет .Но зато глава получает 400 тыс .И это меня больше волнует ( ибо это наши местные деньги ) нежели зарплата Анны Тимошенко в центре ,который сам зарабатывает на себя путем предоставления услуг и получая за это деньги от НСЗУ .

      1. Центр может и зарабатывает, а зарплаты руководителей коммунальных предприятий идут все таки с денег местного бюджета. Так что не надо вешать лапшу про НСЗУ Анна Валерьевна!!!

        1. Хорошо что в НСЗУ нет таких безграмотных идиотов ) для лохов может и сойдёт Ваш пост , а умные люди поймут что к чему , и всегда можно узнать у местного самоуправления кто и сколько получает из местного бюджета ! И какие пакеты у кого подписанные с НСЗУ. И как формируются зарплаты

          1. Хах, Анна Валерьевна возомнила себя Президентом Украины, ну-ну!!!! Умные люди точно поймут))))). Я бы тоже так переживал, такая кормушка 60 тис. в месяц за счет денег налогоплательщиков. Для лохов действительно сойдет))))!!! Их Вы аж пол зала привели!!! Главное что маму – заслуженного юриста привели, без нее там бы точно было скучно, а так хоть народ развеселили)))). Продолжайте в том же духе – цирк ОЦПМСД уехал, но еще пару клоунов осталось))))

    1. Оо ,машина за лям ) наверное из доли детского сада купил ) так сказать стройка такая ) а Бусинка дом в Совиньене шла шла и нашла )

Comments are closed.