XIII СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Кількість переглядів 2415

28 жовтня 2021 року відбулось пленарне засідання XIII Овідіопольської селищної ради VIII скликання. На сесії були присутні 24 депутата та Овідіопольській селищний голова Савельєва Л.І. двоє депутатів – Колесник В.В. та Падурець Ю.І. не приймали участі у засіданні.

При голосуванні за порядок денний депутати зняли шість з 212 питань рекомендованого порядку денного у зв’язку з заявами громадян не розглядати їх питання та останнє питання щодо КНП «ОЦПМСД» перенесли на перше.

Остаточний варіант порядку денного виглядав так:

  1. Про припинення комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ»
    Доповідач: Савельєва Л.І., селищний голова
  2. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Овідіопольської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року
  3. Про витрачання коштів резервного фонду селищного бюджету за І півріччя 2021 року
  4. Про затвердження розпорядження селищного голови , яке видане  в міжсесійний період.
    Доповідач: Каранфілова І.О., начальник фінансового відділу
  5. Про впорядкування оплати праці керівників комунальних підприємств, комунальних установ Овідіопольської селищної ради
  6. Про порядок розподілу орендної плати за користування комунальним майном
    Доповідач :Крутоголова О.О., начальник відділу правового забезпечення
  7. Про затвердження статуту КП «ВОДОПОСТАЧ» у новій редакції
    Доповідач :Дядік О.О, директор КП «ВОДОПОСТАЧ»
  8. Про внесення змін до рішення Овідіопольської селищної ради від 15 березня  № 138-VIII «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Овідіопольської селищної ради, що підлягають передачі в оренду »
  9. Про утворення старостинських округів Овідіопольської селищної територіальної громади
  10. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення щодо кандидатури старости в Овідіопольській територіальній громаді
    Доповідач :Крутоголова О., начальник відділу правового забезпечення
  11. Про затвердження Положення Комунальної установи «Центр раннього втручання, соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» Овідіопольської селищної ради в новій редакції
    Доповідач :Вашестік С.В.,  директор КУ «Центр раннього втручання, соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями»
  12. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15 липня 2021 року № 310-VIII «Про затвердження Положення про відділ архітектури, містобудування, інфраструктури та житлово-комунального господарства Овідіопольської селищної ради»
    Доповідач: Колоскова Н.І., в.о. начальника відділу архітектури, містобудування, інфраструктури та житлово-комунального господарства
  13. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа Овідіопольської селищної ради на 2021-2023 роки
    Доповідач: Назарова Т.В., начальник Служби у справах дітей
  14. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»
  15. Про надання дозволу на приватизацію квартири гр. Думену О.І. разом із членами сім’ї
    Доповідач з земельних питань: Малицька Ю.І., начальник відділу земельних відносин
  16. Про скасування п.8 та п.20  додатку до рішення селищної ради від 05.08.2021 року № 414-VІІІ «Про надання громадянам України Будній В.М. та іншим (всього 35 осіб) дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства»
  17. Про скасування п.16  додатку до рішення селищної ради від 05.08.2021 року № 416-VІІІ «Про надання громадянам України Бадьорному Д.І. та іншим (всього 35 осіб) дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства»
  18. Про скасування п.17 додатку до рішення селищної ради від 05.08.2021 року № 418-VІІІ «Про надання громадянам України Афанасьєву В.О. та іншим (всього 24 особи) дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства»
  19. Про надання КП Овідіопольської селищної ради «Овідіополь-Сервіс» дозволу на розроблення технічної документація із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Т.Шевченка, 204
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев‘ять) років АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОДЕСАГАЗ» для обслуговування газорегуляторного пункту
  21. Про надання громадянину України Вербицькому В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  22. Про надання громадянці України Главацькій А.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  23. Про надання громадянці України Грачовій М.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка)
  24. Про надання громадянину України Ліхтар А.Р. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  25. Про надання громадянину України Топальському Ю.Ю. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  26. Про надання громадянці України Троянській О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  27. Про надання громадянину України Артемєву О.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  28. Про надання громадянину України Боговик Л.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  29. Про надання громадянину України Думену О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  30. Про надання громадянці України Кашалаповій М.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  31. Про надання громадянину України Кушку А.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  32. Про надання громадянину України Третяк Л.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  33. Про надання громадянину України Аджидаряну В.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  34. Про надання громадянці України Андрієвській Н.О. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  35. Про надання громадянину України Буравицькій Г.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  36. Про надання громадянці України Ганьшиній І.Є. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  37. Про надання громадянам України Головатюк Н.Й. та Дяченко О.Й. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  38. Про надання громадянці України Гудзь Ю.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  39. Про надання громадянці України Кіліяновій В.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  40. Про надання громадянці України Котенко С.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  41. Про надання громадянам України Ладан С.О. та Чечельницькій Т.О. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  42. Про надання громадянам України Осадченко О.П. та Білоус О.П. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  43. Про надання громадянці України Пастуховій Н.П. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  44. Про надання громадянці України Поліщук Г.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  45. Про надання громадянці України Похольченко Л.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  46. Про надання громадянам України Станішевській А.О., Станішевській Л.В. та Станішевському О.Ц. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  47. Про надання громадянці України Таратоновій Н.Г. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  48. Про надання громадянину Російської Федерації Фірсенкову О.О. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  49. Про надання громадянці України Чумак Т.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  50. Про надання громадянам України Щукіній Л.В. та Піданюк Н.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  51. Про надання громадянам України Яценко С.М., Чуприні Л.М. та Рутті І.М. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  52. Про надання громадянці України Павленко О.В. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки
  53. Про надання громадянці України Гуртовій Л.Г. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  54. Про надання громадянину України Буімову О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  55. Про надання громадянину України Демянюку І.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  56. Про надання громадянам України Манукяну М.В. та іншим (всього 8 осіб) дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства
  57. Про надання громадянці України Макусі В.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  58. Про надання громадянці України Станішевській А.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  59. Про надання громадянину України Автутову Д.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  60. Про надання громадянці України Волковій В.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  61. Про надання громадянці України Гурській О.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  62. Про надання громадянину України Гуцолу А.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  63. Про надання громадянину України Ліщенку Є.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  64. Про надання громадянину України Петрову О.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  65. Про надання громадянину України Савгірію Л.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  66. Про надання громадянці України Мамонтовій Л.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  67. Про надання громадянці України Осадчій О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  68. Про надання громадянину України Чорнопятку Г.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  69. Про надання громадянці України Шевченко Л.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Цаболовій М.К. в довгострокову оренду терміном на 30 (тридцять) років для будівництва і обслуговування будівель торгівлі
  71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється громадянину України Вишневу А.О. із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»
  72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється громадянину України Кечі В.Д. із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»
  73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Відвічук Л.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дікуну В.П. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Заволоці Л.А. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Іванісовій О.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кондратьєву Ю.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Лашко Р.С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мотрой П.Д. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Мочернюк Л.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мунтяну С.С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Нікітіній Г.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Поляковій Н.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Хоменку І.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Артем’єву О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гаубріх К.К., Гаубріх Л.С., Гаубріх В.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Каранфіловій Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Цуркан В.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кану Миколі Борисовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фішилєву О.А., Фішилєву І.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у  власність громадянину України Куркану Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства
  92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у  власність громадянину України Міхайліді Леонтію Георгійовичу для будівництва індивідуальних гаражів
  93. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Міхайліді О.Л. земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів
  94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Вангелію І.І. для будівництва індивідуальних гаражів
  95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Костіну Г.В. для будівництва індивідуальних гаражів
  96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лазаренку О.В. для будівництва індивідуальних гаражів
  97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Нікітіній Г.О. для будівництва індивідуальних гаражів
  98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Сарахману В.Ф. для будівництва індивідуальних гаражів
  99. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Шевченко І.В. для будівництва індивідуальних гаражів
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Мазуріній Н.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Мініч Н.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  102. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Бушмі А.О. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  103. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Андрєєвій Я.С. для ведення особистого селянського господарства
  104. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Балтак С.П. для ведення особистого селянського господарства
  105. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Вангелій Р.М. для ведення особистого селянського господарства
  106. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Горбуновій Н.О. для ведення особистого селянського господарства
  107. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гоцуленку А.О. для ведення особистого селянського господарства
  108. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Данилюку В.В. для ведення особистого селянського господарства
  109. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Добровольській Н.М. для ведення особистого селянського господарства
  110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Єременку С.В. для ведення особистого селянського господарства
  111. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Згобі Н.В. для ведення особистого селянського господарства
  112. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кантанович О.П. для ведення особистого селянського господарства
  113. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кеосьяну П.С. для ведення особистого селянського господарства
  114. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кеосьян С.Є. для ведення особистого селянського господарства
  115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кеосьяну С.Є. для ведення особистого селянського господарства
  116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кобзаренко Л.М., Мушинській О.М. у власність для ведення особистого селянського господарства
  117. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Котенко С.В. земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  118. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Левицькій В.А. для ведення особистого селянського господарства
  119. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Молчанову С.О. для ведення особистого селянського господарства
  120. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Пазечко В.В. для ведення особистого селянського господарства
  121. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Тітомир І.В. для ведення особистого селянського господарства
  122. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Чебаненко Н.А. для ведення особистого селянського господарства
  123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянину України Вербицькому О.Г. для ведення особистого селянського господарства
  124. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянці України Завгородній І.М. для ведення особистого селянського господарства
  125. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянці України Кірічек М.В. для ведення особистого селянського господарства
  126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянину України Малиновському В.Й. для ведення особистого селянського господарства
  127. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянці України Стельмах В.Л. для ведення особистого селянського господарства
  128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність громадянці України Харчук Т.В. для ведення особистого селянського господарства
  129. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Алєксєєву О.І. для ведення садівництва
  130. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Аксеніну В.Г. для ведення садівництва
  131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бадьорному Д.І. для ведення садівництва
  132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бакаловій О.І. для ведення садівництва
  133. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білоциценко С.М. для ведення садівництва
  134. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бєлінській С.М. для ведення садівництва
  135. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боговик Л.М. для ведення садівництва
  136. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Бондаренко Н.А. земельної ділянки для ведення садівництва
  137. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Величко Т.С. для ведення садівництва
  138. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Величку Ю.В. для ведення садівництва
  139. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вербицькій О.П. для ведення садівництва
  140. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волошину С.О. для ведення садівництва
  141. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гайдуку П.М.. для ведення садівництва
  142. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Григорій Л.Х. для ведення садівництва
  143. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Денисенку Д.М. для ведення садівництва
  144. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Делебіс Г.Д. для ведення садівництва
  145. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івановій В.М. для ведення садівництва
  146. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальчук І.В. для ведення садівництва
  147. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Козиренко В.М. у власність для ведення садівництва
  148. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коротких О.В. для ведення садівництва
  149. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Круглик Н.С. для ведення садівництва
  150. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кругленко Н.В. для ведення садівництва
  151. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кульчицькій В.В. для ведення садівництва
  152. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Курило Г.А. для ведення садівництва
  153. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Курочці Н.Д. земельної ділянки для ведення садівництва
  154. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лещенку О.П. для ведення садівництва
  155. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лещенко О.С.  для ведення садівництва
  156. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Липачу А.В. для ведення садівництва
  157. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазіровій З.Г. для ведення садівництва
  158. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Огмрцян І.Г. для ведення садівництва
  159. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Падурцю Ю.І. для ведення садівництва
  160. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Падурець Г.М. для ведення садівництва
  161. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петлик О.М. для ведення садівництва
  162. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Перельотовій В.О. земельної ділянки для ведення садівництва
  163. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савельєву М.С. для ведення садівництва
  164. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соловчук В.М. для ведення садівництва
  165. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рябоконь О.В. для ведення садівництва
  166. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фіцеру М.В. для ведення садівництва
  167. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цибульській В.І. для ведення садівництва
  168. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевколович В.М. для ведення садівництва
  169. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чміль Л.Ю. для ведення садівництва
  170. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чумаченко М.Г. для ведення садівництва
  171. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яценко С.М. для ведення садівництва
  172. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Яценко А.С. земельної ділянки для ведення садівництва
  173. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Гаубріх В.О. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  174. Про передачу безоплатно у власність громадянці України Логвенюк Н.К. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  175. Про надання громадянці України Мазур Р.Р. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  176. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Абабіну Г.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  177. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Гаубріх К.К. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  178. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Гребьонкіну К.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  179. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Гуцалюку О.А., Жиганюк Н.А. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  180. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Дутнєвій Л.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  181. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Кашалаповій М.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  182. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Колосу В.Г. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  183. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Скачкову В.П. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  184. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Сотолюку В.А. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  185. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Струк Т.Л. та Струк В.П. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  186. Про відмову у  затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянину України Видрі О.Г. для ведення особистого селянського господарства
  187. Про відмову у  затвердженні Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  земельної ділянки громадянці України Гордус О.А. для будівництва індивідуального гаражу
  188. Про відмову у  наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га, у власність громадянину України Дерменжи В.М. для ведення особистого селянського господарства
  189. Про відмову у  затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Каранфілову М.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  190. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду  громадянину України Марциненку В.Г. для будівництва індивідуального гаражу
  191. Про відмову у  наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1900 га  громадянину України Суховію Р.І. для ведення особистого селянського господарства
  192. Про відмову громадянам України у наданні згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, будівництва індивідуальних гаражів на території Овідіопольської селищної ради
  193. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду громадянці України Марциненко Л.Є. для будівництва індивідуальних гаражів
  194. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Заволоці О.С.  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  195. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Лісковецькій Н.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  196. Про надання громадянину України Куркану Ю.М. в короткострокову оренду терміном на 1 (один) рік земельної ділянки
  197. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Абабіній Л.В. для ведення садівництва
  198. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кириленко В.Є. для ведення садівництва
  199. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тулянцевій М.Й. для ведення садівництва
  200. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Петельському О.В.. для ведення особистого селянського господарства
  201. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ярославцеву Я.В. для ведення особистого селянського господарства
  202. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев‘ять) років ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЮТА» для обслуговування та експлуатації виробничих приміщень, господарських будівель та споруджень
  203. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Андронакі В.Ф. для ведення фермерського  господарства
  204. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Андронакі Л.В. для ведення фермерського  господарства
  205. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Андронакі Л.В. для ведення особистого селянського господарства
  206. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам України Андронакі В.Л., гр. Андронакі Є.Л. в оренду на 7 (сім) років для ведення фермерського  господарства

Всі питання порядку денного набрали необхідну кількість голосів для прийняття, окрім питань щодо затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам Кеосьяну П.С., Кеосьян С.Є. та Кеосьяну С.Є. для ведення особистого селянського господарства (у списку питання 113, 114, 115).

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

6 thoughts on “XIII СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

  1. Савельевой и её компашка Трофименко и Давидыч мало денег они украли с бюджета ещё хотят с медицине питаться!!!
    Народ вы просто гляньте на этих живодёров !!!

  2. Единственное решение проблемы это выгнать в попу с ноги и Анну Тимошенко (которая строит из себя белую и пушистую, но на самом деле не такая как кажется) и “Давыда” (которого с ОТГ выгнать за его дела мало, ни как он места не найдет. Пьявка Овидиополя, сосет там где можно высосать больше средств). Эти двое такую воду мутят, чисто из за своих междуусобиц а в то время система медицины нашей ОТГ трещит в период пандемии.

  3. Мда….судилище…. Свадебный генерал XD )) красиво , а главное явное лоббирование интересов Давыдовича ! Красное жирное пятно аж голову опускало , видимо понимает что ответственность нести будет она , Литвинчук как обычно смоется , ЗЕ унылый комик бывший лишь гость , понабирали тоже ))) коллектив ОЦПМСД вы молодцы ! Вы отличные профессионалы , и боретесь за правду ! За майбутнє молодцы , но это наверное ваш последний шанс вообще что либо сделать толковое для ОТГ , после последних борцов власть будет узурпирована до конца…жаль жителей ОТГ ….страдать будут они

    1. Конечно лоббирует ))) постоянно в винном погребке у Давыдовича друг друга ))))) а Савельева услышала о себе все интересное в Калаглии , жаль только в мусорку с зелёнкой не кинули ) ну ниче , еще все впереди думаю

  4. Когда Давыдович был в одной команде с Чегодарь ещё в прошлой каденции когда они были в команде ” Родной Земли” так они себе хотели. Давыдовичу был задан вопрос в неофициальной обстановки, вопрос звучал так: Давыд н..й оно тебе надо? И он ответил, что если бы он был бабой то был бы проституткой, так так ему везде надо вмокнуться. Вы наивные люди думаете он о вас думает? Да клал он на вас и нас, он на рыбалку летает в Норвегию и платит за билет по 5 тыс. баксов. И Анна Тимошенко тоже не интересы народа отстаивает а свою зарплату в более как 50000 гривен , вот что ей надо. Одно стало понятно, что Давыду что бы быть проституткой не надо быть женщиной. Он самая что ни есть настоящая проститутка. То он б…дь кресло глав врача не может поделить с Солтыком Серёгой, то он без работный и у него куры дохнут. То он работает в Одессе а в Овидиополе делает аборты, То он председатель райсовета и них…я там не смыслит. Ну как проститутка, ведь проститутки никогда не сидят на одном х…ю. Так и Давыд ни сидит на одном месте. А Тимошенко девка с амбициями она хочет и денег и пиара и выше головы своей и Давыда прыгнуть. Жаль конечно, что люди у нас наивные. И верят в зеркальный пиз…шь.

  5. Непонятно одно , почему говяжья голова из обл.совета рассказывает как голосовать , депутаты смотрят как бараны на новые ворота , нет никакого обсуждения ….почему по команде говяжьей головы никто не напечатал никаких документов ! А как же нет кнопкодавству? … Похоже на заказуху с проработанными депутатами …. Савельева уже всех подмяла ? Позорище ..

Comments are closed.