СПРАВА ОРЛОВА: ПРОКУРОР ЗАПРОСИВ 6 РОКІВ УВ’ЯЗНЕННЯ

Кількість переглядів 2674

13 січня 2022 року у Приморському районному суді міста Одеси відбулись судові дебати по справі за звинуваченням колишнього першого заступника Одеської ОДА, а нині секретаря Таїровської селищної ради Олександра Орлова, якого звинувачують в організації масових заворушень та перешкоджанню мирних зібрань в м. Одеса у 2014 році під час подій Революції Гідності.

На засіданні були присутні: прокурор, представник потерпілих, потерпілі Гвоздів, Кожухар, Казанжи, Медведев, захисник обвинуваченого та сам обвинувачений Орлов Олександр Віталійович.

Під час дебатів прокурор повідомив, що вина Орлова повністю доказана, його дії під час перебування на посаді першого заступника Одеської ОДА могли призвести до втрати державного контролю над територією міста Одеси та області під час подій 2014 року і тому обвинуваченого треба визнати винним у наступних злочинах передбачених Кримінальним Кодексом України та призначити реальний строк позбавлення волі:

  • за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 294 (організація масових заворушень групою осію) призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 років,
  • за ч. 2 ст. 28 ст. 340 (незаконне перешкоджання організації та проведенню зборів, та мітингів групою осіб) призначити покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі, але у зв’язку із закінченням строків давності звільнити його від цього покарання за цієї статтею.

Представник потерпілих, самі потерпілі підтримали прокурора.

Захисник та сам Орлов О.В. не погодились з прокурором та просять виправдати обвинуваченого за відсутністю реальних доказів його вини.

Наступне засідання заплановане на 27.01.2022 року на 15:30, після чого суддя піде у Нарадчу кімнату для винесення Вироку.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “СПРАВА ОРЛОВА: ПРОКУРОР ЗАПРОСИВ 6 РОКІВ УВ’ЯЗНЕННЯ

  1. Відео 37:34 – Повернути заставу громадянину Новицькому Вадиму Владиславовичу 8 мільйонів 668 гривень, яка внесена за підозрюваного Орлова Олександра Віталійовича 21.06.1961 року народження на підставі Ухвали слідчого судді Приморського району міста Одеси 23 вересня 2016 року по справі № 522/17665/16-к
    Б.л.я.д.ь – 8 мільйонів одна потвора внесла за іншу!!!
    Орлову треба дати не 6 років, а 15 та разом з ним посадити Скорика та Новицького!!!

  2. И Никитенко Елену Анатольевну туда же, которая рулит финансами Таирово. Взяточника!

  3. Орлов прекрасно выглядит. Не даром я его кормлю.

  4. Орлова дуже багато ! Погано шо це падло ніхто не посадить , як і Скорика ! А було б добре якби ця сволота посиділа б в тюрмі і там здохла ! Але сволота відкупиться замнуть справу і все . Це за Пороха взялись трохи грошей зіб ють і всьо . Отож Таїрове ше довго буде представляти Орлов . Мабуть це людина Аврамових і тому ще далі будуть дєрєбанить Таїрове . А Тімур підписуватиме бумаги і все . Рішалово – це Орлов ! Оберворюга з конюшні регіонів Януковича ! Ось за кого проголосувало Таірово . Жаль шо слуги злигались з ОПЗЖ ( регіоналами ). Зе значить хоче обікрасти Таїрово до останнього . Прикро . Хоча , таїровці ж саме цього хотіли , раз обрали таке дєрьмо.Дерьмо , яке хотіло в ще в 2014 году привести в Україну і в Одесу путінську Росію !

Comments are closed.