СУДДЯ КИЧМАРЕНКО «ЗЛИВАЄ» СПРАВУ ПО ОЛЕКСАНДРУ ОРЛОВУ?

Кількість переглядів 1732

На 18 лютого 2022 року було призначено чергове судове засідання з розгляду обвинувального акту за звинуваченням колишнього першого заступника Одеської ОДА, а нині секретаря Таїровської селищної ради Олександра Орлова, якого звинувачують в організації масових заворушень та перешкоджанню мирних зібрань в м. Одеса у 2014 році під час подій Революції Гідності.

Проте, суддя Кичмаренко відмінив судове засідання у зв’язку з завантаженістю, що є, на нашу думку, абсолютною нісенітницею. Наша знімальна група прибула на засідання о 14 години. Засідання було призначене на 14:30. Ми знаходились у коридорі суду перед залом судового засідання до 14:40, поки від помічника судді не дізнались про відкладення судового засідання. За весь цей час зала судових засідань була закрити, не зважаючи на те, що у розкладі були справи, які були призначені на цей час. Тобто суддя у цей час перебував незрозуміло де. Помічник судді підійшов до нас лише після звернення зі скаргою до керівника апарату.

Є підозри, що справу Олександра Орлова, який був одним з головних керівників організації масових заворушень та перешкоджань мирних зібрань в м. Одеса у 2014 році під час подій Революції Гідності намагаються «злити».

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СУДДЯ КИЧМАРЕНКО «ЗЛИВАЄ» СПРАВУ ПО ОЛЕКСАНДРУ ОРЛОВУ?

  1. А коли фігурантом стане Скорик ???
    Вони з Родовим мають сидіти в одній клітці !
    Рядом має бути клітка для Трухханова !

    Доки ці особи, принаймні один них, для початку Орлов раз почали з нього, диких і не буде ніякого порядку в країні !
    Дякуючи саме цим сєпарам зараз путінські війська стоять на нашій границі !
    Саме на таких іколаборантів та зрадників і розраховує Путін !
    А ”простий” необізнаний нарід каже- єтавсьоніправда !!! Рюзькієнашібратья !!! Минєвєрім !!! Патамушатакоганєможетбить !!!
    Та й таке …

  2. К ним ещё нужно подсадить и Никитенко, главную распильщицу таировского бюджета

Comments are closed.