ФК «МАЛИНОВСЬК» ВИГРАВ ДЕСЯТЬ МАТЧІВ ПОСПІЛЬ НА ЗИМОВІЙ ПЕРШОСТІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ

Кількість переглядів 647

Футболісти ФК «Малиновськ» повторили рекорд зимової першості Одеської області за кількістю перемог поспіль, що належить чинному чемпіону міста – команді «Люксеон».

Так, в останньому 11-му турі групового етапу змагань 20 лютого команда Олександра Степанишина відправила три м’ячі у ворота чинних чемпіонів Одеської області «ФК ім. Тура» (Татарбунари). Голи забили Старовик, Булганин та Лисков.

Таким чином, ФК «Малиновськ» продовжив серію безперервних перемог, вигравши вдесяте поспіль на зимовій першості Одеської області з футболу серед аматорських команд вищої ліги.

При цьому футболісти ФК «Малиновськ» забили найбільшу кількість голів та не втратили жодного очка. На цей час у команди 30 очок та вона посідає перше місце у турнірній таблиці, випереджаючи на 10 очок найближчого суперника – ФК ім. Тура».

Попереду півфінал (6 березня), на якому ФК «Малиновськ» може оновити цей рекорд.

Для довідки: футбольну команду «Малиновськ» було створено у 2016 році у Малиновському районі м. Одеси. Її засновником та президентом є Анатолій Коломієць. У назві клубу відображено прізвище маршала періоду Другої світової війни, двічі Героя Радянського Союзу, уродженця м. Одеси Родіона Малиновського, який увійшов у військову історію як один з найвидатніших, яскраво обдарованих та талановитих полководців, які зробили великий внесок у досягнення перемоги.

Виступи на аматорському рівні ФК «Малиновськ» розпочав із чемпіонату Одеси, завоювавши у своєму першому сезоні, у 2017 році, «бронзу». Колектив команди складається із вихованців футбольних шкіл Одеси.

Як таких спонсорів у ФК «Малиновська» немає, його самостійно фінансує президент клубу – Анатолій Коломієць.

По матеріалам: Любимый город

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ФК «МАЛИНОВСЬК» ВИГРАВ ДЕСЯТЬ МАТЧІВ ПОСПІЛЬ НА ЗИМОВІЙ ПЕРШОСТІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ

  1. Романадзе тут твой друг НИКиТИНСКИЙ тебя сделал первым номером в своём списке на виселицу, ждёт своего патрона-ху@ла, коровай уже испёк

Comments are closed.