32 ДЕНЬ ВІЙНИ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ. ПРО «ВНУТРІШНЮ ЗРАДУ»

Кількість переглядів 4254

32 добу ведуть повномасштабні бойові дії війська російської педерації в Україні. Другий місяць ми всі перебуваємо у стані війни. Кожного дня нам доповідають про положення на фронті та про дії наших доблесних збройних сил, які роблять свою справу добре й дають відсіч ворогові за всіма напрямками. Але є декілька моментів щодо внутрішньої зради.

Днями Овідіополь пережив проліт крилатих ракет, які нагнали чимало страху та переживань нашим мешканцям. Слава Господу все обійшлося та наші сили ППО спрацювали. Проте, не забуваймо, що це війна та нам всім потрібно реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Щодо повітряної тривоги – так, не завжди вона буває вчасно, але ви повинні зрозуміти – проти нас воює сильна у військовому плані держава, яка має на своєму озброєнні чимало сучасного озброєння. Не всі ціли ми можемо виявити та не всі ми можемо збити. Але прошу вас не розганяти «зраду» та ставитись до всього з розумінням.

Тепер із приводу «зради внутрішньої». Останнім часом почастішали випадки спроб розгойдування ситуації – мовляв, не ту владу вибрали, не ті люди керують громадою. З цього приводу Овідіопольський селищний голова Савельєва Л.І. робила своє звернення у нашої Телеграм-групі. Не всі сприйняли позитивно це звернення, але сьогодні Лідія Іванівна є законним представником нашої громади, яка обрана на законних виборах. Моя думка – нам необхідно згуртуватися навколо нашої законної влади, тим більше, що сама Лідія Іванівна ніколи не давала приводу засумніватися у її патріотизмі та любові до України.

А ось, головний порушник спокою, який завжди всім незадоволений – це депутат Овідіопольської селищної ради Чегодар Наталія Анатоліївна. Звертаюся до неї відкрито і хочу донести до всієї громади, що поведінка Наталії Анатоліївни в такий важкий час для країни є абсолютно антидержавною.

Із задоволенням готовий слухати конструктивну критику та реагуватиму на неї, проте розганяти «зраду» шановна Наталія Анатоліївна пора припиняти.

Ваші розмови серед жінок, які плетуть маскувальні сітки для ЗСУ, у чому ви берете участь, вже дістали всіх. Так, так, саме дістали. Якщо вам це не висловлюють відкрито, то про це говорю вам я, як людина, яка отримує дзвінки від моїх читачів. Не знаю, що зупиняє цих людей сказати вам це відкрито, але поки вони діють так.

Наталю Анатоліївно, якщо ви програли вибори у 2020 році, вам необхідно це прийняти так, як воно є. Не треба розповідати, що ось вибрали не ту й не так.

Спочатку подивіться на свою політичну кар’єру. Ви встигли змінити стільки політичних сил, що такого політика без ідеології ще треба пошукати у нашій країні.

Хочу вам нагадати, що саме ви та ваші подвижники «за вуха» притягли до політики головного колаборанта нашого району – Юрія Нікітінського. Саме ваша фотографія стоїть у нього в кабінетій саме у вас він постійно бере поради. А Юрій це той, хто у 2014 році кликав сюди «путіна» та «руЗЬкий мир» з метою проведення референдуму та був безпосереднім організатором всього цього «шабашу» у Будинку профспілок у м. Одесі. Хитра та гнила натура дозволила Нікітінському вчасно змитись звідти у травні 2014 року.

І саме ваш вихованець Володимир Шершенецький пробачив усю цю зграю колабарантів у 2014 році і про це Юра Нікіїнський відкрито заявляв. Адже саме Шершенецького Революція Гідності привела у крісло голови Овідіопольської райради. А «сівши» туди, ваш Володимир Володимирович швиденько забув про гідність. Щось не пам’ятаю я ваших обурливих виступів із цього приводу.

Тому Наталія Анатоліївна, якщо допомагаєте – допомагайте, можете більше – робіть, не можете – не робіть. Але перестаньте баламутити громаду та вести провокаційні розмови. Краще подивіться на своє політичне життя під «різними прапорами». І хочу вам нагадати, що навіть на останній сесії при внесенні змін до бюджету, вся ваша фракція проголосувала ЗА, одна ви ПРОТИ.

Ви мені обіцяли відреагувати на явних сепаратистів в Овідіополі із бару «CENTR». Займіться реальними ворогами нашої України, а не вигадуйте собі ворогів у своїй уяві.

Слава нашим збройним силам України! Вічна пам’ять загиблим воїнам та народу України безвинно вбитим російськими окупантами!

Слава Україні! Смерть усім ворогам України!

Україна переможе та вижене окупантів зі своєї території! І з нашими внутрішніми ворогами обов’язково розберемося. Досі помилок у цьому питанні!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
2

15 thoughts on “32 ДЕНЬ ВІЙНИ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ. ПРО «ВНУТРІШНЮ ЗРАДУ»

  1. То что выбрали савельеву в 2020 году не даёт ей права называть жителей громады “покидьками”, воровать, продавать землю. То что она подкупила тебя, не даёт тебе право собирать сплетни у женщин плетущих сетки. Пусть те женщины выступят у тебя в редакции и сами расскажут кто и что говорил. А переносить сплетни это стыдно. Позор тебе, хуже бабы базарной.

  2. Главный подонок. Который ближе чем кажется :

    Отличный репортаж, показывает “неприступность” и “неподкупность” журналистики. Баба Яга Чегодарь далеко не святая, и она не должна быть частью политической жизни нашего посёлка. Но она не гидра. Гидра это Лидия Савельева которая показала свое лицо. Мрази выпиливают во время войны. И Савельева главный мародер нашей громады. Большую часть денег которые были выделены на оборону она присвоила себе и измения в бюджет которые были приняты на прошлой сессии были в интересах Савельевой. Деньги с бюджета. На наворованное средства которые должны были пойти на оборону нашего посёлка она приобрела себе огромный дом. Она говорит доносить на тех кто ее критикует, за ее дела, действительно возомнив себя королевой поселка. Расскажите что случилось с теми людьми на которых донесли. Пару доносов все таки поступило. Что случилось с теми людьми? Я как человек который за период военных действий успел поговорить несколько раз с головой могу сказать что у нее проблемы со своей головой на фоне ситуации. На сколько домов она украла денег страшно представить потому что можно поймать шок. Говорю как Я готов сказать про это открыто но только не грузину. Он проститутка. Которого можно и перекупить. Ивановна знайте вы не королева, и бюджет не только ваш, он местный. И да наша голова никогда не была патриотом. Она очень хорошо маскировалась, в личных беседах открыто критиковала армию и антитеррористическую операцию. Особенно в ее начале. Власть Порошенка и Зеленского. На выборах президента голосовала за кандидата Бойка, и открыто подстрекала на это знакомых. Когда были выборы головы ее поддержала именно партия ОПЗЖ. Которая уже запрещена, грузин вместо того что бы писать доносы в СБУ лучше бы написал донос как наш голова шёл с партией проросийской опозиции под ручку на выборы, как подстрекала за нее голосовать и как купила себе шикарный дом в военный период, и за какие средства. Как призывала на людей доносить с другими мнениями и как их потом избивали в посадках тоже не забудь написать в доносе.

    1. Божеее яке кончене. А чого ж ви не звернулись до поліції?
      Всралися, так? Ви п*зд*н !!!

    2. Божеее яке кончене! А що ж ви не звернулися до поліції. Де ваші докази? Те що ви ПИЗДYН, ми зрозуміли ще з перших слів!!!!

      1. Людей на которых написали доносы действительно избили. Минимум четырех человек.

  3. Рома, зай ті жінки самі прийдуть і розкажуть на камеру хто що казав. Може ти брешеш? Може то вони казали про савєльєву? Про те що вона краде гроші громади, про те що заграбастила землю, про те що погрожує мешканцям. Це про савєльєву вони говорили. Тому не віримо ми тобі, докази давай

  4. Чегодарь миллионерша. Бабла уже награбастала вот и бесится от безвастия, как путин. Для нее деньги уже ничего не значат. Она хочет власти. Но власть пока проходит мимо.

  5. Человек прожила жизнь и ничего кроме бабок не нажила. Что она может дать людям если свою жизнь не устроила. Не знаю что там есть у Савельевой, но у Чегодарь бабла выше крыши а власти нет!!!!!

  6. Все, кто хочет высказаться по поводу этой статьи, приглашаю в студию “Альтернатива.орг”.
    Предварительная договоренность по телефону:
    050-395-0003 vodafone
    068-895-9856 kyivstar
    063-227-9592 lifecell
    Также можно посетить наш офис по адресу: пгт Овидиополь, уп. Портовая,7
    С нетерпением жду всех и с удовольствием дам высказаться!

Comments are closed.