РЕДАКЦІЯ «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» ВИМАГАЄ РЕЄСТРАЦІЇ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ ЩОДО КОЛАБАРАНТА ОРЛОВА

Кількість переглядів 17350

25 березня 2022 року редакція «Альтернатива.орг» звернулась з заявою до голові Одеської обласної військово-цивільної адміністрації та до начальника Управління СБУ в Одеській області з вимогою відкрити кримінальне провадження у відношенні секретаря Таїровської селищної ради Орлова Олександра Віталійовича.

У 2014 році Орлов О.В., перебуваючи на посаді першого заступника голови Одеської обласної державної адміністрації організовував масові заворушення з метою створення так званої «одеської народної республіки» шляхом розміщення «титушек» в санаторних закладах Одещини.

З 2017 року обвинувальний акт по кримінальному провадженні у відношенні Орлова О.В. розглядається Приморським судом міста Одеси, але досить немає Вироку по справі. Прокуратура вимагає 6 років ув’язнення для цього колабаранта.

Наша редакція декілька разів висвітлювали цей процес:

Нажаль на лаві підсудних немає головного організатора цих заворушень – Скорика Миколи Леонідовича, який я к завжди виходить «сухим із води».

Да і сам Орлов О.В. досі перебуває у владних кабінетах. Зараз він займає посаду секретаря Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області маючи практично всю повноту влади у громаді, не зважаючи на обраного голову від партії «Слуга народу» Хасаєва Т.Х., функція якого полягає лише у тому, щоб підписувати папірці.

Прикладом такого дивного підписання є Посвідчення територіальної оборони Таїровської селищної ради, якої не існує. З якою метою особи, які мали ці посвідчення їх використовували? У цього нехай розбираються правоохоронці.

Сам Орлов О.В., на нашу думку, через посадових осіб Таїровської селищної ради намагається перешкоджати діяльності нашої редакції. Про такий факт ми теж писали:

З метою подальшого перешкоджання законній журналістській діяльності, за нашою інформацією, депутатів примушують підписувати ось такий документ:

Сподіваємось, що антиукраїнська діяльність Орлова О.В. буде припинена нашими правоохоронцями.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “РЕДАКЦІЯ «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» ВИМАГАЄ РЕЄСТРАЦІЇ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ ЩОДО КОЛАБАРАНТА ОРЛОВА

  1. И Никитенко в парашу отправить. Профурсетка Орлова. Деньги пилят напару. Хасаева за дурика держат. И премию получают. Работники поссовета жалуются.

  2. скорик смылся
    орлов еще надеется что устоит, а может все таки верит в приход путина
    зеленые в облраде засуетились и будут давить сейчас
    это вызов. а что скажет колебошин?

  3. Да , Рома пошел ва-банк ! Не трусло и не путинское ху*ло , как Орлов и его приСлуги в Таировской ОТГ ! Надеемся што справедливость восторжиствует и Орлов сядет за решетку надежно и надолго ! Слава Украине ! Смерть ее врагам !

  4. У ромы на свои грехи память плохая,ВОРшанидзе грязный,чья бы корова мычала,кто тебе платил под ту дудку ты и танцевал шакал безпородный и питался со всех рук ни чем не брезгуя,козлина вислоухая,ни чего ответишь за все свои грязные слова и делишки,не спрячешься за громкими словами.

  5. Можна більш детальніше описати домівку Савєльєвої в Савіньйоні, на кого оформила ? Де розташована

  6. Рома молодец! Не трусло и не путинское хуйло, как Орлов и его приСлуга в Таировскоц раде!

  7. У Орлова пригорает! Начались течки!!!

  8. Все, кто хочет высказаться по поводу этой статьи, приглашаю в студию “Альтернатива.орг”.
    Предварительная договоренность по телефону:
    050-395-0003 vodafone
    068-895-9856 kyivstar
    063-227-9592 lifecell
    Также можно посетить наш офис по адресу: пгт Овидиополь, уп. Портовая,7
    С нетерпением жду всех и с удовольствием дам высказаться!

Comments are closed.