ЯК БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «З ОДЕСОЮ У СЕРЦІ» ДОПОМАГАЄ ОДЕСИТАМ

Кількість переглядів 17284

Бойові дії на території України проходять з 2014 року, але ми мали можливість жити, працювати. Проте, 24 лютого 2022 року, вже ніхто не забуде! Загарбники “асвабадители” з російської федерації під керівництвом путіна наважились на страшні дії – пряме військове вторгнення!

Не дивлячись на те, що активних бойових дій в Одесі немає, жителі, які залишились у місті зіткнулися з великими життєвими труднощами, безробіттям та іноді знаходились на грані голодування. За даними ООН, з березня 2022 року, приблизно два мільйона дітей мають потребу в їжі, ліках, одязі, гігієнічних засобах. Це війна і це жахливо!

У місті працюють декілька благодійних фондів та волонтерських організацій направлених на потреби закупки військовим амуніції, приладів, бронежилетів та ліків. Організована робота гуманітарного штабу та Червоного хреста, але, як правило до них звертаються переселенці.

Багато одеситів, які залишилися дома, почали зітхатися з труднощами та благаннями:

Благаю, допоможіть багатодітній сім’ї. Ми в Одесі без засобів для існування! Продукти закінчилися, підгузків та дитячого харчування немає! Може знайдуться волонтери, які зможуть дістати найнеобхідніше мамі та трьом дітям? Не дайте їм загинути!” – з такими та подібними проханнями звертались до засновника благодійного фонду «З Одесою в серці» Анатолія Коломійця.

І вже наступного дня всі, хто звертався, були привезені підгузки, дитяче харчування, різні крупи, макарони, консерви та звісно солодощі для малечі. Все саме необхідне, щоб вижити.

З кожним днем ситуація стає складнішою і до нашого фонду звертається все більше людей. Багато хто знає нас давно, фонд «З ОДЕСОЮ У СЕРЦІ» реалізує різні проекти починаючи з 2015 року. Але зараз війна і люди вперше у своєму житті змушені просити допомоги про найнеобхідніше. На жаль, серед тих, хто потребує багато старих і дітей. Деякі соромляться просити й нам дзвонять їхні знайомі та друзі. У міру можливостей, ми намагаємося не залишити без уваги та допомоги всіх тих, хто її потребує”, – розповідає Анатолій Коломієць.

Після 24 лютого 2022року Анатолій та його друзі призупинили ряд проектів та цілком зайнялися роботою у фонді «З Одесою у серці». Спочатку були невеликі партії продуктів харчування та засоби гігієни. Але з кожним днем збільшувалися обсяги, партнери з різних країн нарощували відправлення допомоги. Для всього цього потрібно було місце, тому вирішили розвернути великий склад у спорткомплексі в Одесі.

Щодня два десятка волонтерів приходять працювати. Всю отриману допомогу сортують та розкладають у пакети та доставляють адресно до людей, які потребують допомоги.

В процесі роботи виникає ще багато питань. З цього робляться висновки. Волонтери беруть на себе додаткові зобов’язання, хоча цю роботу мала робити влада. Велика команда БФ «З Одесою у серці» на чолі з засновником Анатолієм Коломійцем працює 24/7 й двері відкриті для всіх нужденних. Тільки об’єднав зусилля ми зможемо перемогти! Разом до перемоги!

Контактні дані БФ «З Одесою у серці»:

Сторінки фонду в соціальних мережах:

Банківські реквізити для перерахування коштів для діяльності фонду:

  • БФ «З Одесою у серці», код ЄДРПОУ 40205563
    IBAN: UA443052990000026009044906711, в АТ КБ «ПриватБанк»;
    номер карти: 4246 0010 0203 6774

У час війни волонтери – це наша друга армія, час сказати Вам «Щиро дякуємо!» Та найважливіше для одеситів – знати що Ви є!

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю і чуйні серця!

Тільки об’єднав зусилля ми зможемо перемогти! Разом до перемоги!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ЯК БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «З ОДЕСОЮ У СЕРЦІ» ДОПОМАГАЄ ОДЕСИТАМ

  1. А в Овидиополе помощь воруют. Могу предъявить видео доказательства. Где могу с вами встретится?

  2. Вот ради чего нам смотреть что дают в Одессе. Вы напишите, как не дают ничего в Овидиополе. Напишите правдивую инфо с магазинов АТБ и СИЛЬПО. Только втюхивать бред не надо оправдывая нашу голову и её свиту. Ни одна машина гуманитарки на входит в город или в ОТГ без ведома руководящего аппарата. Вот и у нас Буся и её депутаты следят за ввозом гуманитарки в нашу ОТГ. И в схеме её продажи они тоже есть. Сетевые магазины такие как АТБ и СИЛЬПО делают руководящему аппарату такие откаты, что вам даже во сне не снилось такое. Народ за дураков держат а сами карманы набивают. В Одессу приходит огромное количество гум.помощи но там хоть что то дают населению остальное где, знает только руководство города. Но у нас же всё идёт по магазинам и мы с вами это покупаем, наполняя тем самым карманы чиновников.

  3. Да да согласна пришла просила помощи меня послали по всем кабинетам а,потом ответили у нас нету,а одна за спеной а,у нас что вайна уже начелась.Было очень не приятно когда пишут однно а на самом деле другое обидно комуто все а не которым нечего.

  4. согласен.куда не обращался везде отказ, или сейчас нет, или приходите потом,или вам не положено

  5. Да не оскудеет рука дающего… – Эта цитата из библейских текстов ярко выражает отношение к тем, кто не устает делать добрые дела, оказывать помощь, поддерживать и наставлять.

Comments are closed.