100-Й ДЕНЬ ВІЙНИ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ. ВІЙНА БУДЕ ДОВГОЮ ТА СТОМЛЮЮЧОЮ

Кількість переглядів 1608

100-й день прямого військового вторгнення російських окупантів в Україну у восьмирічної війни з російською педерацією. Війна буде довгою та стомлюючою.

У відео сюжеті про таке:

  • Ми у кращій ситуації, ніж на початку.
  • Переломів не буде.
  • Буде довга стомлююча війна.
  • Західний підхід – із росією треба воювати комплексно, але це буде довго, росію треба «втомити».
  • У нас немає поки що сил для контрнаступу.
  • Зброю дають, але дають критично мало.
  • Ми не в НАТО й тому нам дуже й дуже важко. Замість того, щоб за 30 років відновленої Незалежності вступити в НАТО й показувати «фігу» окупантам, нам доводиться втрачати наші ресурси, як людські так й матеріальні.
  • До мене кілька разів дзвонили солдати та їхні матері з проханням висвітлити проблемні теми. Не можу, воєнний час не дозволяє.
  • Не забуваймо, що Україні потрібна повна «демосковізація». Ви звернули, як на деяких територіях зайнятих окупантів поспішають відновити пам’ятники Леніну? Там, де ці пам’ятники чомусь залишили чиновники з формулюванням «це наша історія». Це не наша історія – це їхні мітки території.

Тримаємось! Йдемо до перемоги!
Слава Україні! Героям Слава!
Слава нації! Смерть ворогам!
Все буде Україна!

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “100-Й ДЕНЬ ВІЙНИ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ. ВІЙНА БУДЕ ДОВГОЮ ТА СТОМЛЮЮЧОЮ

  1. На…й нам Запад, если мы у него инструмент в сватке с Россией? На…й нам НАТО если мы им не нужны. Мы могли бы орать до усрачки, что хотим в НАТО. Но давайте быть реалистами, нам никогда не быть в НАТО по той причине что мы там им не нужны.

  2. У нас насправді , більшість населення були проти НАТО і я у тому числі. Але сьогодні , я бачу, що напевно я дуже помилялася. Ми всі були отруєні пропагандою орків, що НАТО – це наш головний ворог, нам це казали з самого дитинства. Ще нам усе життя казали “рускій воїн – освободітєль” Зараз ми всі бачимо цих “освободітєлєй” які ніколи навіть не були людьми, їх сьогодні проклинає майже весь світ, а вони надалі продовжують вбивати, знущатися, гвалтувати, мародьорити!!! А САМЕ ГОЛОВНЕ, УВЕСЬ СВІТ ПОБАЧИВ, ЩО ВОЮВАТИ ВОНИ ВМІЮТЬ, ТІЛЬКИ З МИРНИМ НАСЕЛЕННЯМ , ДІТЬМИ ТА Людьми похилого віку. Так хто вони??? Що вони можуть принести в життя нашого світу??? Хіба можна їх вважати великою державою, коли вони купаються в крові та погрожують всьому Світу ??? Треба нам всім задуматися та може переглянути своє ставлення та погляди ???

    1. Так чому світ бачить всі звірства та знущання над Україною не допомагає нам. Чому НАТО дає нам так мало зброї, чому не закрили небо над нашою коханою державою, ми ж так просили. Вони також покидьки, лишь спостерігають над тим як гвалтують наших жінок та дітей, і нічогісінько не роблять. Вони говорили що ми частина цивілізованого світу, що вони готові захищати цей цивілізований світ. А на справді що? Чи можна виправдовувати людину яка спостерігає як вбивають іншу? При цьому тримаючи в руках пістолет і дають жертві лише патрон. Не можна, тому і НАТО виправдовувати не можна. Чому Европа яка говорила що ми є її частиною, не забрала нас під свою опіку? Пам’ятаю як президент звернувся до народу 26 лютого і сказав що завтра ми можемо прокинутися в Европі. Але ми знову прокинулися під звуки повітряної тревоги. Нам навідь не дали статусу кандидата. Найкращі сини України гинуть в цій війні щоб захистити европейські цінності нашого народу, але гарантавм ціх цінностей які знаходяться в Европі все одно. Вони продовжують купувати газ та нафту в Европі там платити їм вже в рублях. І потім з цих рублів купується зброя яка вбиває наш народ.

      1. Потому что мы не в НАТО. В оборонном союзе решение принимается коллективно! Одна страна против – решение не принято!
        Блок НАТО обязань защищать только своего члена!
        Мы вступили в НАТО, мы стали частью Европейской семьи? Нет. А на НЕТ и суда НЕТ.
        И никто не стоит в стороне – помощь дают, и деньгами, и оружием, и гуманитаркой, и беженцев принимают. В войну вступать никто не будет. Раз мы не в союзе, то и воюем сами за себя.

  3. Дибіл не позорься вивчись.
    Клоун

Comments are closed.