ПРОДОВЖЕННЯ БЕЗКАРНОСТІ ТА СВАВІЛЛЯ ТАЇРОВСЬКИХ КЕРІВНИКІВ

Кількість переглядів 1837

Загадковий радник Таїровського селищного голови Тимура ХасаєваІраклій Сабекія, який, як з’ясували журналісти «Альтернатива.орг» був пристроєний інженером з проектно-кошторисної роботи у комунальному підприємстві «ЖКП «Таїрове» та який втік з України у перші дні після нападу агресивної російської педерації, мабуть і сьогодні продовжує незаконно отримувати заробітну плату на комунальному підприємстві.

Як ми вже повідомляли, після отримання інформації про працевлаштування інженером людини, яка навряд чи вміє писати, редакцією був поданий запит на комунальне підприємство з метою отримати публічну інформацію щодо заробітних нарахувань співробітника Іраклія Сабекія. Директор Буравльов при отриманні запиту обіцяв все перевірити та надати відповідь.

Ось тільки після перевірки директор Буравльов майбуть з’ясував, що відповідь розкриє жахливі факти незаконного нарахування заробітної плати на інженерної посаді особам без спеціальної освіти, а відповідати доведеться саме Буравльову. Тому Олег Іванович вирішив надати абсолютно абсурдну відмову, посилаючись на військове становище в країні і вказуючи, що дана інформація, а тепер увага – «секретна»

Незважаючи на численне свавілля з боку Таїровських керівників, це вже зовсім виходить за здорові грані розумного та не є смішним.

Злочинно фінансувати відвертих бандитів і при цьому заявляти про секретність інформації рядового співробітника підприємства – це і є злочином! Злочином проти людей, які обрали таку владу та яка усадила у крісло таких горе-керівників.

Редакція не залишить це без уваги та обов’язково звернеться до правоохороних органів та суду. Боротьба з «рузьким миром» продовжується і, на жаль, ця боротьба триває у нашому тилу!

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ПРОДОВЖЕННЯ БЕЗКАРНОСТІ ТА СВАВІЛЛЯ ТАЇРОВСЬКИХ КЕРІВНИКІВ

  1. Бедный Ираклюшка. Так советовал Тимуру кого взять на работу, кого уволить. Теперь к нему приплыл бумеранг

  2. Ираклий с Мораитес курили сигареты в кабинете, не стесняясь ничего.

  3. Тимур безвольная овца,которого держат за яйца
    Папа был глыба,а сын опущенный петух

  4. Почему незаконно?)Он находится на государственной должности,на которую его избрали и утвердили.
    Если вы так утверждаете,то должны доказать обратное😕

  5. Лука-є-бе-ме-Да-Да дає аналогічні відписки.

  6. Директор не имеет права его уволить без его согласия, читайте закон

  7. Треба у всій Україні розшевелити та вигнати цих змій, які тільки і кормляться з бюджету.

Comments are closed.